Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lépcsőházi lopásra az alábbi...

Lépcsőházi lopásra az alábbi volt a kkv válasza, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem tipikus áldozathibáztatás, mint ha kirívóan öltözködik a lány akkor ne csodálkozzon ha megerőszakolják.

Tisztelt Tulajdonosok!

Szeretnék valamit tisztázni, melyről úgy gondoltam, hogy evidens.

Attól függetlenül, hogy van külső kamerarendszer, ne hagyjunk őrizetlenül semmilyen értéktárgyat!

A kamerarendszer nem véd meg attól, hogy eltulajdonítsák az értéktárgyainkat.

szept. 6. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb mindenhol így van. A kórházban is ki van írva, hogy a folyosón hagyott értékekért nem vállalnak felelősséget.

Az nem a társasház felelőssége, ha te a folyosón hagyod a méregdrága versenybringádat amit azután valaki elvisz, vagy lerakod a pénztárcádat az ajtó mellé amíg visszaszaladsz pisilni. Ez a te felelősséged.

szept. 6. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, milyen logika mentén jutottál arra a következtetésre, hogy a közös képviselet dolga lenne vigyázni a TE cuccaidra...

Szerintem nagyon finoman és udvariasan fogalmaztak, hiszen írhatták volna azt is, hogy "Figyelj a holmidra, mert ha kint hagyod, ellophatják, te marha"

szept. 6. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Ácsi, nem hibáztattam senkit, csak felhívtam a figyelmüket hogy mi történt.
szept. 6. 19:50
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
73%
A Korán is megmondja: Bízz Allahban, de kösd meg jól a tevédet.
szept. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!