Tegyük fel, hogy 2 hétig kell lent lennem egy bunkerben, mondjuk harmadmagammal. Étel-ital adott (konzerv-ásványvíz), na de hogyan oldjuk meg az ürítést? Nyilván a leghigiénikusabb és legszagtalanabb megoldásra lenne szükség. Komoly válaszokat várok.
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy olyan kérdéskör, amivel érdemes foglalkozni a mai világban.szept. 5. 17:29
11/18 A kérdező kommentje:
Pl. sugárszennyezettség
szept. 5. 21:24
12/18 anonim válasza:
Ami két hét alatt elmúlik. Aha ... Atombomba esetén te két év múlva se jöhetnél ki a bunkerből.
13/18 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. A levegőben lévő sugárzás 2 hét után jócskán enyhülne. Max vigyázni kell az avarral ami felverheti. De direkt nem akartam ezt említeni, mert tudtam, hogy ilyen válasz jön rá, meg hogy 'akkor már mindegy úgyis'.. Nem számít mi miatt lennék lent a bunkerben, a kérdés az ürítésre vonatkozott.
szept. 6. 17:51
14/18 anonim válasza:
A jócskán enyhülés pont elég a halálhoz. Még hónapok múlva is.
15/18 anonim válasza:
Van olyan környezetbarát WC, amelybe beletöltesz egy folyadékot és "elintézi" az emberi ürüléket.
16/18 anonim válasza:
#12 Hülyeséget ne terjessz, kérlek. Atombomba esetén minimális a sugárszennyezés már közvetlenül a robbantás után is.
Ami sokkal veszélyesebb, az egy Csernobilhoz hasonló baleset egy atomerőműben.
17/18 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen közel vagyok a becsapódáshoz.. Szerintem pont olyan távolságra, hogy 20 hét múlva már ne jelentsen akkora veszélyt.
szept. 8. 02:04
18/18 A kérdező kommentje:
2*
szept. 8. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!