Az alábbi helyek közül hol laknál?
Figyelt kérdés
És miért?szept. 1. 13:29
A kérdező szavazást indított:
Zalaegerszeg
Szekszárd
Kaposvár
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Zalaegerszegen nőttem fel. Most más Budapesten élek, nem szándékozom visszaköltözni, de ha muszáj lenne, akkor csak oda. Jó munkahelyem volt, ahova visszavárnak, a családom is ott van, gyerekként is élhető város.
3/8 anonim válasza:
Zalaegerszegen.
Kaposvár egy halott város, jelenleg ott élek.
Szekszárd még rosszabb, mint Kaposvár.
4/8 anonim válasza:
Egyik se, Budapesten laknék csak Mo-n, esetleg a siófoki lakásunkban, ha home officeban dolgoznék. A felsoroltak közül biztos nem laknék egyik helyen sem.
5/8 anonim válasza:
Ha muszáj választani, akkor Zalaegerszeg.
De csak sikeres Flex interjú után lennék hajlan költözni
6/8 Mansour válasza:
Nekem tetszik egyébként Szekszárd, de élhetőség szempontjából Zalaegerszeget tartom jobbnak.
7/8 anonim válasza:
Szekszárd. Nyugodt, csendes környék. Természetközeli város, lenne merre kirándulni. Viszonylag normálisan is van fásítva a város, nyáron nincs az a döglesztő meleg a fasorok alatt.
8/8 anonim válasza:
Nekem Kaposvár tetszik a legjobban ezek közül. Bár mindegyik szép mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!