Ma már szerintetek az álábbi videó kiverné a biztosítékot?
Figyelt kérdés
A linken szereplő videó a 95-öst mtv movie awardson készült, láthalólag Cameron Diaz tényleg nem akarja, hogy Chris Isaac megcsókolja. Kicsit még nekem is megdöbbentő a rámenőssége, de akkoriban még belefért. Ma már nem vagyok biztos benne, hogy ebből nem lenne cirkusz. Mi a véleményetek?
2022. júl. 24. 18:59
1/7 anonim válasza:
Ez egy megírt script. Mindig is így működtek ezek a díjátadók. Ezek nélkül a kis balhék nélkül formális és dögunalmas lenne az egész, kb senki nem nézné.
2/7 A kérdező kommentje:
nem tűnik annyira megírtnak. Szerintem Cameronon látszik, ahogy elhúzza a fejét, hogy az ösztönös.
2022. júl. 24. 19:16
4/7 anonim válasza:
Akkor hidd azt hogy valódi.
Cameron egy színésznő, csak meg tud birkózni egy ilyen egyszerű, kétperces jelenettel.
Gondolom akkor szerinted minden hasonló dolog igazi volt. Pl Jennifer Lawrence esése pár éve, vagy legutóbb a Will Smith-es dolog. Pont ezért csinálják ezeket, mert vannak olyanok akik el is hiszik és megbotránkoznak rajta, aztán sokáig ez a téma.
5/7 A kérdező kommentje:
Én nem botránkoztam meg, csak felvetődött bennem a kérdés. Will Smith esetét most már annyira nem vették "félvállról", mint ezt a csókos jelenetet. Emiatt tettem fel a kérdést. Szerintem ma már ezen is felháborodnának.
2022. júl. 24. 19:23
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként itt most nem az a lényeg, hogy a jelenet valódi, vagy megírt. A kérdés sem erről szólt...
2022. júl. 24. 19:24
7/7 anonim válasza:
Annyiban jogos a kérdés, hogy attól, mert megrendezett a dolog, valósnak van eladva, tehát a szervezők reakciójának is valósnak kell tűnnie. Igen, ma már ezen lenne nagy felháborodás meg ajvékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!