Szólnátok a szomszédnak, hogy vegyen vissza kicsit?
Sziasztok!
Van egy középkorú szomszédunk aki hétvégénte odacsődíti az ivócimborákat a kertbe. Mivel ilyen melegben nyitva az összes ablakunk éjjel, hallunk minden diskurzust, üvöltve/részegen kommunikálást, majd fél ötkor reggel az ablakunk előtt búcsúzkodik a haveroktól fél órán keresztül, szintén ittasan és cseppet sem halkan. Nagyon nehezen alszunk ilyenkor. Olyan is volt hogy ez csütörtök este játszotta be (gondolom nyugdíjas), aztán pénteken kelhettünk 6-kor dolgozni. Ezen kívül minden nap üvöltve hallgatja a rádiót/zenét a kertben, nem tudunk kiülni egy 5 percre a hintaágyba hogy hallgassuk a madarakat vagy csak hogy pihenjünk egyet.
Múltkor éjjeli búcsúzkodásnál kiszóltam nekik hogy halkabban legyenek, tudomást sem vett rólam (valszeg mert atom részeg volt).
Szólnátok neki? Másnak?
Egyébként Óbuda, kertesházas övezet egy nyugisabb utcában.
Érdekes módon télen észre se venni hogy létezik, de ezt bepótolja tavasz végén, nyáron meg ősz elején.
Szólnék.
És ha nem lenne eredménye, pokollá tenném az életét.
Napközben kell szólni, amikor van esély arra, hogy józan.
Éjjel hiába. Akkor max a slagot lehet átirányítani, hogy gyorsabban elázzon, haha... ez persze vicc. Sajnálom a szitut.
#4: mert mit csinál veled, egy 160 centis nővel?
Te még meg tudod alázni a külseje miatt. Ha bántana, akkor meg elég jó indok van rendőrségi ügyhöz.
Köszi ötös, igaz.
De mivel várandós vagyok, így annyira nem opció hogy tettlegességig fajuljon a dolog.
Ha meg terhes vagy, akkor végképp lehetne ez hivatkozási alap, hogy szükséged van a pihenésre. Nem egyszer láttam elborult agyú embert, aki engem békén hagyott, ha gyerekkel voltam.
De mindegy, Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!