Szólnátok a szomszédnak?
Pár hónapja fiatalok költöztek a szomszédba. Állandóan kint cigiznek az erkélyen, amivel még nem lenne gond, viszont ma reggel vittem le a szemetet és láttam, hogy halomban áll a fűben a cigicsikk. Pont azalatt az erkély alatt, ami az övüké. Ők laknak az elsőn, alattuk egy kisgyerekes pár van, akik nem dohányoznak, felettük meg öregek, akik ha dohányoznak is, nem a fűbe dobják. És mielőtt ideköltöztek, nem volt szétbobálva csikk. Szóval nem kell nyomozónak lenni, hogy egyértelmű legyen ki dobálja el....
Három ötletem lenne, nem tudom melyik a legjobb megoldás, hogy a béke azért megmaradjon.
1. Átmenni és szólni, hogy ne a fűbe dobálják a csikket.
2. Szólni a közösképviselőnek, hogy intézkedjen vagy egy lakógyűlésen felszólalni ezügyben/üzenetet hagyni a lépcsőházban
3. Gerilla akcióba kezdenék, és összeszedegetném az összes csikket, hátha leesik nekik a tantusz és elszégyellik magukat.
Ti mit tennétek?
N/25
1. szólni nekik
2. csikk összeszed és ajtó elé lerak. Kitartóan addig, míg észre nem veszik magukat.
8-10 éve a fősuli miatt felköltöztem Bpre a 13. kerületbe. a melletünk lévő lakás előtt rendszeresen bagóztak, dacára annak, h egy idő után táblát is kiraktak, hogy tilos.
az ajtót és ajtón lévő kisablakot ezért ritkán tudtok kinyitni, mert ugye tódult be a füst. lakótársam szólt nekik szépen, semmi eredménye nem volt. szólt még 1x, semmi.
már az elköltözése után én is kimentem, viszont már elég mérgesen káromkodva, semmi eredménye nem volt. leugattam a csajt, mondta, h hívja a barátját, kijött a barátja, leugattam őt is, és semmi.
ezek után kidobáltam a kint hagyott hamutartót párszor, ennek sem lett eredmény, talán kicsit kevesebbet cigiztek.
utána diplomáztam, és otthagytam a lakást, kit tudja, meddig fokozódott volna a dolog. szóval arra akarok kilyukadni, h idióták ellen sokszor semmi hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!