Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan aki családostul...

Van itt olyan aki családostul elköltözött vidékről jobb megélhetés/lehetőségek miatt?

Figyelt kérdés
Nehéz volt megoldani?mennyire vált be?
2024. aug. 12. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
A vidék halott.
2024. aug. 12. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is úgy érzem azért kérdezem
2024. aug. 12. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azokat nem értem, akik az ellenkezőjét csinálják. Ha szerencséd van, pont a településen van a körzeti általános vagy egyáltalan elindítjak az elsőt, mert megvan a minimum létszám, ha nem, akkor meg furikázhatod a gyerekedet ha nincs sulibusz vagy a busz menetrendje neked nem felel meg. Ha nem válik be az általanos, akkor nem viheted át máshova, maximum egy tök másik városba kell vele ingáznod, míg itt ahol lakom a városban, egy 40 perces kutyaséta alatt 3-4 általános mellett is elhaladok.

Amikor gimibe megy a gyerek vagy kelhet fel korán vagy mehet koleszba és ha nem kollegosta, akkor is a menetrendhez van kötve, ha elkésik haza egy vonatot, akkor le kell magát foglalnia a városban, ha befelemenet gond van a busszal/vonattal, lekési az első órat...

Szülőknek is nagyobb szívás, hacsak nem a helyi önkormanyzatnál vagy a kisboltban dolgozol, akkor mehetsz át a városba, aztán eldöntheted, hogy a dugóban rohadsz vagy a tömegközlekedéssel szivsz.

2024. aug. 12. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiatalok nagyvárosba, világvárosba vágynak.
2024. aug. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!