Milyen Szarvason az élet, nagy e az elvándorlás a fiatalok részéről?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm örökölt ott lakást. Kérdezte, hogy milyen ott lakni, lehetőségek, közlekedés, szórakozás stb. Én ritkán járok arra.aug. 8. 21:33
1/7 anonim válasza:
0 munkalehetőség. Közel van Békéscsaba, de ott se jobb a helyzet. Szolnok és Szeged 1-1,5 óra autóval. De maga Szarvas nagyon kihalt minden téren.
2/7 anonim válasza:
Pár napot voltam ott. Azok alapján nagyon sok bezárt hely van, munka szempontjából nem lehet túl jó. Viszont szerintem lenne lehetőség a helyben, az adottságok jók, vannak szép része és érdekes látnivalói.
3/7 anonim válasza:
Az arborétum szép, oda érdemes ellátogatni, meg akkor már a mellette lévő Mini Magyarországot is meg lehet nézni. Van egy jó Halászcsárda is a Holt-Körös partján, oda is érdemes beülni ha már ott van az ember. Mást sajnos nem igazán tud felmutatni a település. Tipikus vidéki kisváros nulla munkalehetőséggel.
4/7 anonim válasza:
1-es jól írja. Egy ismerősöm élt ott, csak panaszkodott rá, végül Budapestre költözött. Kiegészíteném azzal, hogy Szegeden is nagyon rossz a helyzet munka téren.
Majd talán a BYD gyár valamit alakítani fog, de az még évek, plusz az sem garancia. Az, hogy lesz +500 főnek gyári munka, nem mondanám nagy fejlesztésnek.
Nem mindenki ebben látja a jövőt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat. Ismerősöm is attól tart, hogy milyen munkát találna. Plussz Kb 35 éves férfiként hol ismerkedne, ha kihalt a város.
aug. 10. 11:11
7/7 anonim válasza:
Az ismerkedés sem egyszerű, de szerintem ezen kell a legkevésbé “aggódnia”. Biztosan találna barátokat, esetleg barátnőt valamilyen módon (pl.: sport révén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!