Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestnek nincsenek kultúrál...

Budapestnek nincsenek kultúrált részei?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem a rózsadombra gondolok, hanem átlag földi halandó által megfizethető helyre, ahol nincs minden 5 méteren kutyasz.r, vagy kutya.hugy, vagy emberi végtermék, szemét szédobálva az utcán, mocsok, fetrengő hajléktalanok?

Jelenleg az V kerben élek, nem lenne rossz alapvetően, de ezek a dolgok azért igen csak jelen vannak sajnos, és nem hiszem hogy egy ilyen helyen szeretném élni az életemet. Jártam már egy pár helyen de mindenhol a városban ezt az igénytelenséget tapasztaltam sajnos. Tényleg ennyire reménytelen a helyzet?

Megyeszékhelyről származom és itt a fővárosban jobbak a megélhetési lehetőségek, de tisztaság terén kenterbe veri Budapestet.

aug. 8. 12:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron.
aug. 8. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:

#11 azt nem annyira ismerem, de jó hallani, hogy ilyen tiszta! Amúgy közben rájöttem, hogy szerintem ha az öt ker nem jön be akkor új lipót sem fog.

Amúgy szerintem Budapesthez az a kelet európai kicsit szétesett, nem annyira tiszta, parkban sörözős dolog hozzá tartozik :D én szeretem ezt, hogy nem minden ilyen csilli villi, meg minden jelen van a széptől a mocsokig. amúgy szerintem a város egyik legnagyobb előnye, hogy nagy aktív, rengeteg kulturális dolog van, meg úgy egyáltalán nagyon folyik az élet. Lehet ha ebbe jobban belefolysz fogod tudni szeretni a maga előnyeivel hátrányaival és lehet azt nem fogod itt megtalálni, amit Fehérvár ad.

aug. 8. 17:07
 13/21 A kérdező kommentje:
aug. 8. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:
#13 kösz, de inkább nem nézek spoilert :D
aug. 8. 17:47
 15/21 A kérdező kommentje:
:)
aug. 8. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Budapest egyáltalán nem koszosabb, mint egy ekkora méretű város átlagosan. Múltkor egy holland nővel beszélgettem a vonaton és azt mondta, hogy meglepődött, hogy Budapest ilyen tiszta (ezen mondjuk én is, mert tisztának se mondanám, de ez nem is elvárható), de túl sok az autó és kevés a biciklis. :D Én a X. kerületben lakom "kívül", Felsőrákoson, nagyon jó környék, de szerintem a város belsőbb részein is akad ilyen. Nem ismerek minden utcát, de amikor bemegyek a belvárosba, azért nem olyan tragikus. A hajléktalanokkal meg nem lehet mit kezdeni, nagy részük nem is budapesti, csak idejönnek, mert itt több pénzt tudnak összeszedni.
aug. 8. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 igen budapest legnagyobb problémája az autók mennyisége, amiatt szürke az alapszín, sok beton és a házak meg a kipufogógáztól beszürkülnek hiába újítják fel. és nagyon nehéz változtatni mert valahogy ez a szocializmusban a presztizs része lett, hogy legyen autód, mert az valami előrelépés az életben. és hőbörögnek, ha valaki azt mondja, hogy jobb lenne több fa, meg köztér. Most is volt, hogy a rakpart egy részét átalakítanák és tök sokan lázadoztak, hogy ezt meg miért :D
aug. 9. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Fűha, kutyaszar van az utcán, most mi lesz.

80 éve volt a normandiai partraszállás ahol halomra lőtték az embereket, neked meg az a bajod, hogy kutyaszar van a járdán.

Durván változik az érzékenysége az embereknek az biztos.

aug. 9. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 neked is elég magas az érzékenységed, ha ez kiakasztott :D
aug. 9. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kiakadás, akkor rosszul vélekedsz. Az én személyemben pedig ne nyilatkozz.
aug. 9. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!