Budapestnek nincsenek kultúrált részei?
Úgy értem, nem a rózsadombra gondolok, hanem átlag földi halandó által megfizethető helyre, ahol nincs minden 5 méteren kutyasz.r, vagy kutya.hugy, vagy emberi végtermék, szemét szédobálva az utcán, mocsok, fetrengő hajléktalanok?
Jelenleg az V kerben élek, nem lenne rossz alapvetően, de ezek a dolgok azért igen csak jelen vannak sajnos, és nem hiszem hogy egy ilyen helyen szeretném élni az életemet. Jártam már egy pár helyen de mindenhol a városban ezt az igénytelenséget tapasztaltam sajnos. Tényleg ennyire reménytelen a helyzet?
Megyeszékhelyről származom és itt a fővárosban jobbak a megélhetési lehetőségek, de tisztaság terén kenterbe veri Budapestet.
#11 azt nem annyira ismerem, de jó hallani, hogy ilyen tiszta! Amúgy közben rájöttem, hogy szerintem ha az öt ker nem jön be akkor új lipót sem fog.
Amúgy szerintem Budapesthez az a kelet európai kicsit szétesett, nem annyira tiszta, parkban sörözős dolog hozzá tartozik :D én szeretem ezt, hogy nem minden ilyen csilli villi, meg minden jelen van a széptől a mocsokig. amúgy szerintem a város egyik legnagyobb előnye, hogy nagy aktív, rengeteg kulturális dolog van, meg úgy egyáltalán nagyon folyik az élet. Lehet ha ebbe jobban belefolysz fogod tudni szeretni a maga előnyeivel hátrányaival és lehet azt nem fogod itt megtalálni, amit Fehérvár ad.
Fűha, kutyaszar van az utcán, most mi lesz.
80 éve volt a normandiai partraszállás ahol halomra lőtték az embereket, neked meg az a bajod, hogy kutyaszar van a járdán.
Durván változik az érzékenysége az embereknek az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!