Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestnek nincsenek kultúrál...

Budapestnek nincsenek kultúrált részei?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem a rózsadombra gondolok, hanem átlag földi halandó által megfizethető helyre, ahol nincs minden 5 méteren kutyasz.r, vagy kutya.hugy, vagy emberi végtermék, szemét szédobálva az utcán, mocsok, fetrengő hajléktalanok?

Jelenleg az V kerben élek, nem lenne rossz alapvetően, de ezek a dolgok azért igen csak jelen vannak sajnos, és nem hiszem hogy egy ilyen helyen szeretném élni az életemet. Jártam már egy pár helyen de mindenhol a városban ezt az igénytelenséget tapasztaltam sajnos. Tényleg ennyire reménytelen a helyzet?

Megyeszékhelyről származom és itt a fővárosban jobbak a megélhetési lehetőségek, de tisztaság terén kenterbe veri Budapestet.

aug. 8. 12:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Ahol sok ember él egymás hegyén hátán, ott szemét is lesz mindig. Költözz kertvárosba, ott legalább a saját portáját rendben kell tartania mindenkinek.
aug. 8. 12:20
 2/21 anonim ***** válasza:
55%
Dehogynem, Buda nagy része ilyen.
aug. 8. 12:56
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Pesten a külső kerületekben is vannak tisztább részek.
aug. 8. 13:02
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
#2 Budán lakok, a tisztaság itt sem közelíti meg az osztrák szintet, max. a villanegyedekben.
aug. 8. 13:08
 5/21 A kérdező kommentje:

Hmm... Nem azért költöztem fel a fővárosba, hogy a város szélén lakjak valami családi házban. Ha ilyen vágyam lenne akkor vidéket választanám.

Persze a hegyvidéken el éldegélnék, de ki tudja azt megfizetni?

Valahol a VÁROSBAN szeretnék élni, olyan helyen ami még elég központi, és

tényleg nem lennének hatalmas igényeim, meg elvagyok itt, csak mindig az van bennem, hogy ez azért eléggé az alja, ilyen helyen élni, itt a mocsok közepén. És az egyik ha nem a legdrágább kerületről beszélünk...

aug. 8. 13:41
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez van fiam, nem fognak mától a csövesek a Dunába ugrani, csak mert őkirályi fenségének nem tetszik a helyzet :D
aug. 8. 13:46
 7/21 anonim ***** válasza:
Újpest.
aug. 8. 13:53
 8/21 A kérdező kommentje:
Félreérted. Nem én vagyok őkirályi felsége, hanem ti vagytok marhára igénytelenek, ha ez megfelel nektek, hogy kilépsz a házból, és emberi fekáliát látsz szétkenve a járdán xD De most jól meg mondtad, nézd csak, 100%, biztos boldog vagy :)
aug. 8. 15:10
 9/21 A kérdező kommentje:
De nem kötekedésből hoztam létre a kérdést. Aki ebbe beleszületett, annak lehet hogy természetes, de aki ettől eltérő környezetben szocializálódott, annak ez minden, csak nem oké.
aug. 8. 16:12
 10/21 anonim ***** válasza:
melyik városban éltél? Amúgy újlipót esetleg?
aug. 8. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!