"Budán inkább idősebbeknek, a pesti belvárosban fiatalabbaknak, fiatalosaknak jó lakni." Ebben van valami igazság?
Figyelt kérdés
aug. 6. 13:28
2/15 anonim válasza:
A belváros valóban inkább a fiatalokhoz áll közel, de hogy Buda öreges lenne, ez marhaság.
3/15 anonim válasza:
Nekem 20 évesn is Buda tetszett. Pest nagyrésze mindig is prolis volt. Persze a belváros nem.
4/15 anonim válasza:
Mindegyikben vannak jó helyek, kérdés ki mennyire szeret hegyet mászni vagy tekerni fel a bicajjal, kocsi és busz-villamosnál persze mindegy.
5/15 anonim válasza:
Pont a belváros nem prolis? Hát én meg pont, hogy attól okádok, a körfolyosós házak, a kutyaszarban és kutyapisiben bűzölgő utcák, mindent betont borít, hát tényleg nagyon elit 😀
6/15 anonim válasza:
A pesti belvárost azért ajánlják fiataloknak, mert a legtöbb szórakozóhely ott van, főleg a bulinegyed.
8/15 anonim válasza:
Buda és Pest is túl nagy ahhoz, hogy általánosítani lehessen. Nézd meg a III. kert.! Van benne elit lakópark és panellakótelep egyaránt, továbbá átlagos kertváros is.
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem valahogy fiatalként sem rossz, ha van némi zöld terület a környéken és mondjuk nem kell hajléktalanokon átlépkedni az aluljáróban. De persze ízlések és pofonok...
10/15 anonim válasza:
Pesti oldalon Zugló és a Marinapart környéke tetszik, minden más tekintetben Buda. Üdv a Rómairól 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!