Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Cigány albérlők ellen?

Cigány albérlők ellen?

Figyelt kérdés

2 éve cigányok költöztek a szomszédomba albérletbe. Röviden; naponta lehugyozzák, néha le is fossák a házamat (és másokét is). Rengeteg a patkány, csótány. Folyamatosan ordibálnak,püfölik a vasat..

Eladni nem tudjuk a házunkat miattuk.

Ilyen esetben mit lehet tenni? Nem lehet valahogy kilakoltatni őket?

aug. 1. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Onkormanyzat, jegyzo, mit mond?
aug. 1. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Magyarországon élsz. Tudod hogy itt "minden áron megvédjük a magyarok érdekeit"!

A szomszédaid ugyanolyan magyarok mint Te vagy én. Sajna, így jártál.

aug. 1. 16:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Semmit. Nem reagálnak. Nébih szokott kijönni rendet renni, ha bejelentem őket. Kb 1 napig van rend.
aug. 1. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Add el a házat/lakást amiben élsz. Ennek sose lesz vége.
aug. 1. 16:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Na de nem lehet eladni. Nem kell senkinek. Amint eljönnek az érdeklődők,mennek is tovább. Ha szét is néznek, látják mi van a szomszédban és nem jelentkeznek többet. Még más cigány se akar ezek mellé költözni. Telek árban hirdetem. A legolcsóbb ház a városban. Felújított.

Amíg ezek itt vannak, senkinek sem fog kelleni

aug. 1. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokmindent nem tudtok tenni. Sajnálom 😣
aug. 1. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
"Jól halad a felzárkóztatás" Gratula.
aug. 1. 19:00
 8/12 Metionin ***** válasza:
100%
A tulajt nem zavarja, hogy szétbasszák a házát a cigók? Ő miért nem rakja ki őket és adja ki a házat normálisabb embereknek?
aug. 1. 21:29
 9/12 A kérdező kommentje:
A tulaj (aki amúgy az előző tulajtól kijátszotta a házat, részletre vette de nem fizette:pereskednek) előzetesben van. A ház le van foglalva (nem tudom hogy ez-e a jó szó rá, most nem jut eszembe). Eladni, elajándékozni nem tudja, de albérletbe kiadhatja. Gondolom az eljárás végén meg árverezésre kerül majd. A gyerekei adják ki, akiket nem érdekel mit csinálnak a házzal. Nekik az a lényeg, hogy havonta megkapják a bérleti díjat.
aug. 2. 07:36
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Mi Hazánk Mozgalomnak írj egy emailt, hogy baj van, és segítenek. Vagy írj emailt a Magyar önvédelmi mozgalomnak.
aug. 2. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!