Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Porszívózás társasházban....

Porszívózás társasházban. Reggel 6.30-kor vagy este 20.15-kor? Melyik tűrhetőbb?

Figyelt kérdés
Heti 3 vagy 4 napot dolgozom ahogy kijön a beosztás, 12 órázom, 8-20.00-ig, így ezeken a napokon vagy munka előtt vagy munka után tudok felporszívózni. Igen, minden nap kell, van egy hosszú szőrű cicánk, és 2 törpe nyuszink, plusz egy morzsálós férj 😄 Akkumulátoros porszívóról van szó és amolyan ahol a papok táncolnak takarítás ez, maximum 10 perc. Rendes, alapos porszívózás heti egyszer valamelyik szabadnapon van délután. 4 lakás van a házban, mi felül lakunk, az alattunk lakó szomszédot zavarhatja leginkább a hang, ők egy nyugdíjas házaspár. Hogyha vasárnap dolgozom, akkor kibírom hogy ne porszívózzak se reggel se este, hiszen az másoknak pihenő nap, de a többi napon nem tudom melyik időpont lenne jobb.
júl. 31. 01:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok: arra azért én is kíváncsi lennék, hogy a férjed beosztása milyen?
júl. 31. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Este. Én van hogy 10 után porszívózok ha valami kiborul pl. és nem várhat reggelig de az pár perc csak.
júl. 31. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk NEM porszívóznék más után, itt indul.

A férjednek nincs keze, vagy mi a f.?

aug. 3. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen helyzetben, nekem viszont nem volt akksis porszívó… Amit jobban hall a szomszéd az az, ahogy a kerék gurul a padlón és viszi le a zajt az alsószomszédhoz. (Felső szomszédomnak ipari porszívója van, a porszívóból alig hallok valamit, viszont azt hallom ahogy a kereke gurul a padlón. Kb. olyan, mint amikor tűsarkúval mennek a járólapon és kopog…)

Na de mindenesetre én vettem egy parkettafejet ami szőrmés és ezt a zajt megszüntettem és utána teljesen csöndes lett…

aug. 3. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

6:30 - az alsó szomszédod el fog küldeni a francba, hogyha ő még olyankor aludna.

Én is alsó szomszéd vagyok és őszintén a fsz kivan a felettünk lakóval, amikor háromnegyed hétkor nekiáll porszívózni, takarítani vagy szekrényt tologatni.

Szóltunk neki, hogy a nyolcórát nyugodtan megvárhatja, nem kötelező már hajnalban puffognia minden szrral, de nem vette az adást.

aug. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!