Hogy lehet az hogy eddig csak pesten voltak afrikaiak kínaiak egyéb bevándorlók, ma meg a legutolsó zsákfalukat is ellepték?
Eddig vidékeken senki ilyen nem volt. Nem voltak 2 méteres debella négerek sem, kínai épitőmunkások garmadái sem, kínaiak is csak elenyészve voltak boltok miatt, de most ukránok is, negerek is, minden ilyen, meg egy rakat transzfesztita is ellepte a nyugis vidéki legkisebb kisvárosokat is, de még az istenháta mögötti zsákfalukat is.
Mi ez a sok bevándorló migránsáradat ide? Milyen politika van emögött?
A zsakfaluban azok inkabb reti negerek, mint afrikaiak.
Amugy meg globalizacio van. Egyre inkabb ez lesz jellemző amit irsz.
Nálunk meg csőstől most ez évben KMo.
Ugy, hogy teljesen tiszta volt eddig minden terület tőlük.
Meg minek szivárognak ezek vidékre?
6 ma csak a psparban voltam(nem a nagy áruházlancban hanem a kicsi sparban)balra néztem 2 transzfesztita jobbra négerek előttem akik vannak talán portugálul beszéltek (nem angol német olasz kinai arab szerb ukrán orosz, cseh, román, hanem sajnos nem sikerult beazonositanom. Igy ráfogom hogy talán portugál🤣)
Nyüzsögtek egyszerűen.
És nálunk nulla százalék ilyen volt eddig. Abszolut nulla. Zero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!