Egymás alatti erkélyek esetén hogyan lehetne házilag légterelni az alattunk levő cigije meg egyéb káros vagy büdös "szagjai" miatt?
Valamiért egy az egyben hozzám szivárog be minden az alsószomszédtól, mert fedett az erkély(balra jobbra betonfal, teteje sem szabad, hanem betonplafon.)
Ebben a folyamatos cigizés is, hajnal 2 3 4 kor is, nem egyszer ébredek arra hogy tele az egész lakás is, tüdőnk(mivel zárt ablakokkal erkélyajtóval nagyon meleg lenne, levegő meg semmi.)ezen kívül a székletes pelenkák, vagy füstölő, hát amikor huzatot is csináltam a lépcsőház felé, reggelig állt be a lépcsőházba is a szag tőlük.
Ezek nem olyan dolgok hogy egyszer erre száll és majd tovább.
Hanem beáll egész éjszakára is az erkélyre lakásba és csak telítődik, mindig "pótolják", abban alszunk, vagy másképp "fulladunk" zárt ajtók mellett.
Igen, jól lázod, beszélgetésre annál jobban csinálná.
De ha meg én szívatnám, nekem is jönne. Ilyen verekedős réteg tipus, hogy szépen fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!