Ennyi idő után ciki lenne megkérdezni a nevét?
Figyelt kérdés
Van egy szomszédom akit már évek óta ismerek, de nem tudom, hogy hogy hívják. Nincs kinn a postaládán sem. Néhányszor már váltottunk pár szót, de még az elején nem kérdeztem rá, ennyi idő után meg már egyre gázabbnak éreztem. Mást meg nem akarok megkérdezni, mert nem akarom, hogy visszamondják neki.
Igazából nem lenne olyan fontos, csak ha valamiért meg kellene szólítanom akkor furcsa lenne. Lehet amúgy ő sem tudja az enyémet, nem tudom.
2024. jún. 27. 14:05
1/6 anonim válasza:
Szólítsd Gézának, vagy Csabának, aztán úgyis kijavít, ha tévedsz
2/6 anonim válasza:
Ha muszáj megszólítanod, akkor egyszerűen csak hívd "Szomszédnak". Ha meg a nevére vagy kíváncsi, akkor egy trükk amit használni szoktam, hogy megkérdezem hogy Facebookon hogy van fent, vagy elkérem a számát és odaadom a telefonom hogy írja be ő a kontaktot. Még a csajozós időszakomból megmaradt tuti taktikák. Nem lesz levágós hogy igazából a nevére vagy kíváncsi
3/6 anonim válasza:
De szeretnéd leszippantani a pipáját, vagy miért érdekel?
4/6 anonim válasza:
#3 Miért neked feltétlen tudnod kell a nevét annak akinek le akarod szippantani a pipáját? Nem értem az összefüggést :D
5/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, nem kell félni.
6/6 anonim válasza:
Írj egy kamu szerződést, mondd hogy kellene két tanú, le tudná e írni a nevét? Haladoknak: a falunak indul egy faültetés program, ahhoz írunk petíciót, alairná-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!