Laktál már olyan lakótelepen, ahol voltak érdekes szituációk?
Figyelt kérdés
Gyagyás lakók, hőbörgések, rendőrségi beavatkozás, ordítozás, ajtócsapkodás, gettószerű lények?jún. 24. 16:04
11/15 anonim válasza:
Én Budapesten, az újpalotai lakótelepen élek.
Viszonylag nyugis környék, egyetlen apró momentumot kivéve. Az egyik alattunk lakó szomszéd csávó olyan torkaszakadtából szokott üvöltözni sokszor a családjával, hogy már attól félünk, hogy egy nap tényleg elkattan benne valami, és legyilkolja őket.
12/15 anonim válasza:
A Havannához: én néhány éve költöztem a Havanna mellé az egyik kertvárosba. Először csak busszal merészkedtem át rajta, mert hallottam rossz hírét. Aztán eljártam oda vásárolni. Mostanában gyakran megfordulok ott, de nem rosszabb, mint Bp. más részei. A pályaudvarok mellett sokkal több aljanép randarílozik, laktam régebben a Keleti és a Nyugati közelében is, ott több zűrös alakkal találkoztam az utcán. A KöKi környéke rosszabb szerintem. A buszon néha találkoztam egy-két balhés egyeddel, de én is meglepődtem, milyen nyugodt környék lett.
13/15 anonim válasza:
Imádtam a Havannán lakni <3 Ha egyszer lesz saját lakásom, ott lesz.
Ja, volt a focirajongó szomszéd, aki a tévéjét hajította ki az ablakon 2016-ban a Magyarország-Andorra meccs után.
14/15 anonim válasza:
Alsó szomszéd. Egyedül élő férfi. Azzal csésze a lakók idegeit, hogy éjszaka szögezte ütött a falba, asztalba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!