Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális a szomszédom?

Normális a szomszédom?

Figyelt kérdés

Házfelújításban vagyunk, amit úgy kell elképzelni, hogy egy 50 éve épült és úgy hagyott házat vettünk meg, tehát mindent érint a javítás. kerítés kb. 30 éve nem lehetett, csak szétkorhadt lécek voltak. Most megcsináltattuk, fa kerítéselemeket raktunk. Erre kijött az idős szomszédasszony és elkezdett üvöltözni az udvaron, hogy ezek nem normálisak, hogy néz ez ki, ezeknek teljesen elment az eszük! Aztán hallottam, hogy szó szerint bebaszta maga után az ajtót.

Teljesen elképedtem.

Ők legalább 15-20 éve nem nyúlhattak a házukhoz, korukból és a ház állapotából ítélve. Szóval nem tehettük tönkre az ő panorámájukat se.

Hogy reagáljak ezentúl rájuk?

2024. jún. 19. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb. hány éves a madárijesztő?

Mert ha elég idős azt a kis időt már kibírjátok, amikor elviszi a Kaszás.

2024. jún. 19. 16:27
 12/13 A kérdező kommentje:
80 és 76 évesek. Mindenkivel jóban vagyunk az utcában, mindenki örül, hogy haladunk a dolgainkkal, ezek meg mindenben gátolnak, szidalmaznak és ott tesznek keresztbe, ahol tudnak.
2024. jún. 20. 07:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont nem érdekelne, mit pampog, mondjuk a stíluson én is elámulnék :D
2024. jún. 23. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!