Ha az utcán látsz egy 5 forintost, lehajolsz érte?
Figyelt kérdés
2024. jún. 18. 10:06
22/26 anonim válasza:
Pár napja egy régi parkban lehajoltam egy egy "rozsdás" pénzérméért,egy 1982-es kétforintos volt...
23/26 anonim válasza:
Miért pontozzátok le azt aki nem? Komolyan akkora nincstelenek vagytok hogy fáj hogy valakinek nincs szüksége 5 forintra?
24/26 anonim válasza:
23
Én felszedem és mégis le lettem pontozva!:D
25/26 anonim válasza:
Én amúgy azért nem veszem fel még az 50 forintost sem, mert inkább meghagyom valaki olyannak, akinek nálam nagyobb szüksége van rá. Ha ezért lepontozás jár itt sokak részéről, hát csak hajrá, nyomjátok! Viszont pár hete egy 10 filléresért lehajoltam, hogy eltegyem emlékbe. (1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!