Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szobatársam van hogy nézi a...

A szobatársam van hogy nézi a tévét ami nagyon hangos, ezért én nem tudok aludni. Mi a megoldás, szóljak neki? A füldugó kivédheti az ilyen erős zajt?

Figyelt kérdés
jún. 14. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Szólj neki. Legyél magabiztos, mondd hogy legyen szíves tartsa tiszteletben hogy pihennél, mert nem tudsz aludni a tévé zajától.

Magától nem biztos hogy észreveszi hogy zavar, tapasztalatból mondom, mert koli révén jópár szobatárssal volt már dolgom:D

A füldugó ráér akkor, ha 3-4. felszólítás után sem változtat semmin, egyelőre konfrontálódni kéne.

jún. 14. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Ha egy 80 éves néni nézi full hangerőn a TV-t, azt még viszonylag megértem, de egy fiatal...?

Az ilyenek csak egyszerűen lusták lehalkítani, vagy még ahhoz se ért, hol van a távirányítón a hangerő gomb.

Mert az biztos, hogy az egész halkat is jól hallja még.

Állj ki magadért, mert elnyomnak, szólj neki erélyesen. :(

jún. 14. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni fülhallgatókat vagy fejhallgatókat hosszú, 3-4 méteres kábellel. Simán elér a tv-től az ágyig. Nálunk ez vált be. Bedugom, és csak én hallom, nem zavarok mást. Vegyen egyet, találni olcsóbb típust is a neten pár ezerért, ha egy kicsit körülnéz.
jún. 14. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, anno mikor tinédzser koromban még nem volt saját számítógépem, én is fejessel néztem a DVD lejátszómról a filmeket a szobámban.
jún. 14. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál. Ne legyél nyuszi. Vegyen a társad egy fejhallgatót...
jún. 14. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szólsz neki, hogy zavar. Esetleg szabályokat Hozhatok a tévézésre.

Ha nem vevő erre, akkor reggel mikor ő alszik akkor te is tévézel.

jún. 14. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Új fejhallgató helyett elég egy hosszabbító is, ha vezetékese van, mindenesetre ez pofátlanság. Nézd te is hangosan, amikor ő aludna, abból talán tanul.
jún. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!