Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire jellemzö vagy gyakori...

Mennyire jellemzö vagy gyakori, hogy a szomszéd, meztelen, pucéran van az udvarában, kertjében?

Figyelt kérdés
Ez zavaró , vagy megszokható.

2024. jún. 9. 06:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A 4-esre visszatérve, ha tényleg arról van szó, hogy csak félmeztelenül, alsógatyába van a szomszéd az pláne nem zavarna.

A full meztelenség se zavar, de az már durvább

2024. jún. 10. 12:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Arra példa, hogy nen teljesen meztelen, hanem csak fürdőgatya vagy alsó, a balatoni nyaralóövezetek. Nálunk a környéken mindenki fürdőruhában van a ház körül, a strandig is abban mennek, nincs ebben semmi rossz.
2024. jún. 10. 12:34
 13/15 mooti ***** válasza:
100%
Saját kertben, házban mindenki úgy van ahogy szeretne. Én mikor az idő engedi mindig textil mentesen vagyok. Amúgy meg mindegy, hogy meztelenül vagy privát helyen vagy alig takaró fürdőruhában. Persze megvannak az olyan helyek ahol én se lennék textil mentesen, ha pl iskola, ovoda környékén laknák. De szerencsémre a közeben nincs ilyen.
2024. jún. 11. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Hát olyan van e amikor egy nő pucérkodik a kertjében, udvarában?
2024. jún. 12. 10:10
 15/15 mooti ***** válasza:
100%

Ezt nemrég találtam a neten. Érdemes az élet minden területén átgondolni, így a naturista életforma elfogadásánál is:

"A társadalom fél, nagyon fél azoktól, akik ismerik önmagukat. Nekik ugyanis van egyfajta hatalmuk, egyfajta aurájuk és vonzerejük, azaz karizmájuk, ami képes a fiatal, még életteli embereket kiemelni a hagyományos rabságból...

Egy megvilágosodott embert nem lehet rabszolgává tenni.

Ez a probléma: őt nem lehet bebörtönözni... Mindenképpen nehéz befogadni egy olyan géniuszt, aki tud valamit a bensőről, hiszen belőle elkerülhetetlenül felforgató erő lesz.

A tömegek nem akarják, hogy háborgassák őket, még akkor sem, ha épp boldogtalanok: mert boldogtalanok ugyan, de hozzá vannak szokva a boldogtalanságukhoz. És így mindenki, aki nem boldogtalan, idegennek tűnik számukra.

A megvilágosodott ember a legnagyobb idegen a világon: úgy tűnik, ő senkihez nem tartozik. Nincs az a szervezet, nincs az a közösség, nincs az a társadalom vagy nemzet, mely korlátok közé szorítaná."

Osho Zen Tarot: A Lázadó

Nem a lázadásról szól ez a gondolat és a naturizmus se, hanem a szabad gondolkodásról, mert a másság nem rossz, csak kitűnik a bepossadt tömegből.

2024. jún. 14. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!