Mennyire jellemzö vagy gyakori, hogy a szomszéd, meztelen, pucéran van az udvarában, kertjében?
Öszintén szólva nekem teljesen mindegy lenne, nem a szomszédot szoktam nézegetni, azt sem tudom, mikor van a kertjében és mikor nem.
Másrészt amíg csak nincs rajta ruha, addig abszolút nem zavar, ha feltünöen mutogatja magát, az esetleg. De akkor meg egyszerüen másfelé nézek, nem foglalkozom vele.
Nem gondolom, hogy jellemző. Nálunk egyáltalán nem fordul elő, hogy pucérkodna valamelyik szomszéd az udvaron.
Ha mégis, nem nagyon érdekelne, meg se kellene szoknom mert nem foglalkoznék vele.
Mit értetek pucérkodás alatt?
Én pl ilyenkor a nyári időszakban szinte csak póló nélkül tartózkodom a kertben. Szokott a többi szomszéd is így lenni és egyáltalán nem zavar és őket sem zavarja, hogy én így vagyok.
Akit ez zavar ott bajok vannak, bár gondolom ti arra gondoltatok amikor valaki egy szál f*szban van kint. Az mondjuk erős de nyilván úgyse a szomszédot bámulnám.
Pontosan, egy szál fa sban van az ürge most is, ja de cipő azért van rajta :)
"Ez zavaró , vagy megszokható."
Attól is függ, hogy ki a szomszédod. Az enyém a 84 éves Manci néni. Kedves, aranyos meg minden, de azért hálát adok a sorsnak, hogy nem meztelenül flangál az udvarban meg a kertben. :)
Sziasztok
Én mikor csak az idő engedi mindig textil mentesen vagyok az udvaron is. Így dolgozom, napozom, egyszóval mindent meztelenül csinálok. Ma is így dolgoztam a kertben. A párom és egy ismerősöm textilben én meg anyaszült meztelenül. Flip-flop papucs volt csak rajtam.
Nálunk sem jellemző, tekintve, hogy az egyik szomszéd már nem tud kijönni a házból, a másik házban meg nem laknak.
De ha esetleg mégis meztelenkedne valaki igazából nem zavarna, a saját telke, kertje, hol legyen meztelenül az ember, ha nem otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!