Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Azzal mi történik akinek van...

Azzal mi történik akinek van egy lakcíme de a tulaj kijelenti onnan?

Figyelt kérdés
Mi lesz utána az új lakcíme?
2024. jún. 1. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a tulaj nélküled nem tud kijelenteni hiszen aláírásodra van szükség.
2024. jún. 1. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
De ki lehet, én jelentettem ki valakit tegnap a lakásomból
2024. jún. 1. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Utána néztem, igazad van. Akkor gondolom megy az aluljáróba. :)
2024. jún. 1. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
A lakcímkártyát elvileg le kell, hogy adja. A lakcíme csak település szintű lesz. Ha csak egészségügyi szolgáltatásra jogosult (pl nyugdíjas diák) akkor Magyarországi bejelentett lakcím hiányában részben rendezetlen lesz a TB jogviszonya, ha viszont biztosított (dolgozik munkahelyen, vagy vállalkozó) akkor ilyen probléma sincs. Kedves 3-as válaszoló, ha valaki ki van jelentve lakcímről, az nem biztos hogy hajléktalan.
2024. jún. 1. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
4-es: Ha valaki TB-t önfizetéssel rendezi, akkor szerintem ha nem szól az OEP-nek, rá nem jönnek erre. Én átutalással fizetek. Ha utána bejelentkezik valahova, az lesz a levelezési címe, ha más nincs addig. Én sose voltam még települési szintű lakcím birtokosa, de ha az lennék, akkor simán utalnám tovább neten a járulékot. Ha van netbankja valakinek, simán meg tudja oldani.
2024. jún. 1. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem elérhető és nincs ügyfélkapuja, nem fogja megtudni, hogy fiktív a lakcíme. Találkoztam ezzel, egy hivatalos ügyintézés során derült ki, de évekig nem tudta. Amennyiben nem tud máshova bejelentkezni, kérhet település szintű lakcímkártyát. De gyakorlatilag nincs lakcíme, amíg nem intézkedik újról.
2024. jún. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!