Költöznétek cigányok mellé?
Ha csak valószínű, hogy ott romák laknak, akkor menj többet nézelődni a környékre. Sötétben is. Idővel kiderül, kik laknak ott, figyeld a kiszűrődő zajokat, meg hasonlókat. Kik jönnek-mennek, ők mennyire bizalomgerjesztőek. Csak utána dönts.
Én is mentem este nézelődni a leendő házam elé vétel előtt. Lecsekkoltam, mennyire biztonságos.
33.: Attól függ, mennyien vannak. Egy 20 lakásos házban egy c. még nem probléma, vagy legalábbis nem akkora, de ha már 4-5 lakásban is ők vannak, akkor már jelentősen csökken a lakás értéke. Kertes környéken ha az utca nagy része c., akkor az valóban erősen csökkenti az értékét.
Ilyenkor amúgy nem eladhatatlan lesz, hanem a tulaj kénytelen lesz cigányokkal üzletelni, ha el akarja adni. Annak is sok a kockázata.
A kérdésben leírt helyre én sem mernék költözni.
A szomszéd lépcsőházban lakik egy ilyen család. Hát... ők még a normálisabbak közül vannak, de még így is rendszeresen fordulnak elő általuk előidézett kellemetlenségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!