Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » "Egy szoba a világ?"

"Egy szoba a világ?"

Figyelt kérdés
Több, idősebb, az átlagtól jobban élő embertől hallottam, hogy hiába volt nagy lakásuk, mindig csak azt a néhány négyzetméternyi helyet használták, ahol az ágy, asztal, vagy ülőgarnitúra volt, és teljesen fölösleges volt a többi tér (a kiszolgáló helyiségek kivételével természetesen).
2024. máj. 19. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek nem az meg le van pontozva?

Nálunk apánál ott is alszunk sokszor.

2024. máj. 19. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alap, hogy legyen nappali, külön konyha, ami szeparálható (mert utálom, ha ételszag terjeng a komplett lakásban) és mindenkinek saját hálószobája. A konyhában főzünk, eszünk, a nappaliban összegyűlünk, beszélgetünk, tv-zünk, a hálóban meg pihenünk, oda vonul el mindenki a saját kis privát világába. Egy gyerekkel elég egy nem túl nagy ház is, de ha több van, bizonyos kor felett kell a külön szoba. Legalább annyira, mint a szülőknek, én nem akarok a nappaliban aludni nulla intim szférával.
2024. máj. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!