Bunkóság este 11 körül is használni a mosógépet?
Figyelt kérdés
Új építésű társasházba költöztem és sokszor hallom hogy a szomszéd mosógépe még este 11kor is megy.
Szerintetek ez bunkóság kategória vagy elnézendő ha csak olyankor tudja megoldani?
máj. 19. 08:30
21/23 anonim válasza:
A mosógép alapból nem zajos, csak az a 10-15 perc, amíg centrifugazik. Nyilván nem azért mos akkor, hogy mást bosszantson, hanem mert akkor ér rá.
22/23 anonim válasza:
Mindenhol vannak "mosómedvék". Nálunk is. Szerintem lehetne erre figyelni, rezgést csillapitó tappancs is létezik. Nemcsak a centrifuga hallható ugyanis. Újépítésűben hallottam, hogy még gázabb, de húszéves házban is az
23/23 anonim válasza:
A mosógép mosás közben fehér zajt ad ki, arra meg nagyon jól lehet aludni. Viszont ha beremegteti az egész házat, az tud zavaró lenni. Felső szomszéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!