10, igen, és másfél órát állnak a gépben a ruhák nedvesen.
máj. 19. 09:26
12/23 anonim válasza:
Nincs is mindenkinek időzítős mosógépe :D
máj. 19. 09:39
13/23 anonim válasza:
Igen, ha hangos.
máj. 19. 10:47
14/23 anonim válasza:
Én szoktam olyankor mosni, van egy házcsoportunk, ahol azonnal írnak, ha zavaró zajok vannak, a mosás miatt még senki nem írt, szóval szerintem nem hallatszik át.
Olyanok miatt láttam már bejegyzést, hogy valaki hangosan edzett. :D (Az alap fúrás, kalapálás mellett.)
máj. 19. 10:59
15/23 A kérdező kommentje:
# 14
Hangosan edzett?
Ágy gimnasztika? Xd
máj. 19. 11:15
16/23 anonim válasza:
Igen, bunkóság.
Oldja meg, van időzítős gép. A szomszédunk is rende este áll neki mosni, k.rvajó azt hallgatni fél 11, hogy dübög a fürdőszobájában az a szr.
Nekem senki ne mondja, hogy nincs idő máskor mosni, mert ez nem igaz. Én is dolgozom, egy időben 12 óráztam, mégsem éreztem szükségét este 11-kor mosni.
máj. 19. 11:59
17/23 anonim válasza:
Amúgy az ilyet csak egyszer kell feljelenteni, hidd el, máris nem gondolja úgy, hogy neki MUSZÁJ 11-kor mosni, hanem rájön hogy jééé, ott a hétvége is.
máj. 19. 12:00
18/23 anonim válasza:
Na, ide is megérkezett a feljelentgetős.
máj. 19. 12:02
19/23 anonim válasza:
Aki azt sem tudja, mit jelent a feljelentés :D
máj. 19. 12:03
20/23 anonim válasza:
15# Nem tudom, dübörgés volt minden nap este 10 körül aztán valaki megkereste, honnan jön, mert a csoportban nem érkezett reakció a panaszra (nem biztos, hogy benne volt az illető de a legtöbb lakó bent van) és írta, hogy megbeszélték, edzeni szokott az illető olyankor, megkérte, hogy inkább máskor csinálja. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!