Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bunkóság este 11 körül is...

Bunkóság este 11 körül is használni a mosógépet?

Figyelt kérdés

Új építésű társasházba költöztem és sokszor hallom hogy a szomszéd mosógépe még este 11kor is megy.

Szerintetek ez bunkóság kategória vagy elnézendő ha csak olyankor tudja megoldani?

máj. 19. 08:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
10, igen, és másfél órát állnak a gépben a ruhák nedvesen.
máj. 19. 09:26
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Nincs is mindenkinek időzítős mosógépe :D
máj. 19. 09:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen, ha hangos.
máj. 19. 10:47
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Én szoktam olyankor mosni, van egy házcsoportunk, ahol azonnal írnak, ha zavaró zajok vannak, a mosás miatt még senki nem írt, szóval szerintem nem hallatszik át.

Olyanok miatt láttam már bejegyzést, hogy valaki hangosan edzett. :D (Az alap fúrás, kalapálás mellett.)

máj. 19. 10:59
 15/23 A kérdező kommentje:

# 14

Hangosan edzett?

Ágy gimnasztika? Xd

máj. 19. 11:15
 16/23 anonim ***** válasza:
10%

Igen, bunkóság.

Oldja meg, van időzítős gép. A szomszédunk is rende este áll neki mosni, k.rvajó azt hallgatni fél 11, hogy dübög a fürdőszobájában az a szr.

Nekem senki ne mondja, hogy nincs idő máskor mosni, mert ez nem igaz. Én is dolgozom, egy időben 12 óráztam, mégsem éreztem szükségét este 11-kor mosni.

máj. 19. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy az ilyet csak egyszer kell feljelenteni, hidd el, máris nem gondolja úgy, hogy neki MUSZÁJ 11-kor mosni, hanem rájön hogy jééé, ott a hétvége is.
máj. 19. 12:00
 18/23 anonim ***** válasza:
96%
Na, ide is megérkezett a feljelentgetős.
máj. 19. 12:02
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
Aki azt sem tudja, mit jelent a feljelentés :D
máj. 19. 12:03
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
15# Nem tudom, dübörgés volt minden nap este 10 körül aztán valaki megkereste, honnan jön, mert a csoportban nem érkezett reakció a panaszra (nem biztos, hogy benne volt az illető de a legtöbb lakó bent van) és írta, hogy megbeszélték, edzeni szokott az illető olyankor, megkérte, hogy inkább máskor csinálja. :D
máj. 19. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!