Büdös paraszt alsószomszédnak többször jeleztem, hogy ne bagózzon az ablakból, mert felszáll a füst. Az egyetlen megoldás, hogy a probléma megoldódjon, ha rárúgom az ajtót?
Tuti, hogy az itt válaszolóknak nincs bagós szomszédjuk. Könnyű felböfögni, hogy csukd be az ablakot, a gyakorlatban viszont félóránként rágyújtanak (néha többre egymás után), így sem reggel, sem délben, sem délután, sem este, sem semmikor nem lehet zavartalanul szellőztetni. Mi már kínunkban csak éjszaka szellőztetünk - na de hajnali egykor is kiáll bagózni az ablakba......
Hogyne, joga van a saját lakásában bagózni. És az én jogaimmal mi van? Hogy én nem használhatom zavartalanul a lakásomat? Hogy nem szellőztethetek? Ő azt csinálhat, amit akar, rám ez miért nem vonatkozik?
Ha olyan rohadtul élvezi a bagófüstöt, akkor bagózzon. De CSUKOTT ABLAKNÁL!!! Füstölje tele a saját lakását.
Jaaaaaa, hogy nem akar bagófüstben élni? Hát, én sem. Én mégis rákényszerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!