30-asok vagyunk, szerencsére már van saját ingatlanunk, amiért éveket dolgoztunk külföldön ketten a férjemmel. Mondjuk van még 6 millió hitel rajta, de ez türhető.
De ha nem mentünk volna ki külföldre, biztosan nem tudnánk venni még egy lakást sem, nem is tudom, mi lenne velünk.
2024. ápr. 26. 22:00
22/27 anonim válasza:
Az örökségemet már megkaptam, pesti agglomerációban kertes ház (600 nm), rendezett papírokkal. Idén tervezzük eladni kb 40-60 millióért. 1/3 része az eladási árnak engem illet. Ha 40 millióval számolok ez 13 millió önerő. 28 millióig hitelképes vagyok a jelenlegi fizetésemmel, szóval 41 millióból már tudok kezdeni magammal valamit. 20 vagyok.
2024. ápr. 27. 06:27
23/27 anonim válasza:
H Orbán marad, biztos hogy soha nem lesz. Maximum ha külföldre költözök.
2024. ápr. 28. 00:51
24/27 anonim válasza:
Miért akarnék lakást vásárolni?
Ismerősék közül 4-en fürödtek be vele. Egyiknél olyan szinten, hogy költözne, mert odatelepült egy akkugyár - majd még egy -, de nem tudja eladni a házat, mert ki veszi meg? Senki.
A másik nem tudja fizetni a hitelt, a harmadik meg 100 km-rel odébb talált melót a szakmájában, miután kirúgták.
Kell a fenének saját lakás, mit csinálok vele, ha ilyen történik velem is?
2024. ápr. 28. 13:17
25/27 anonim válasza:
Nem tudom, 24-es, mondjuk ha családalapításban gondolkozol, mint az átlag fiatal, akkor nem mindegy sajátod van-e vagy sem. Nekem van 2 gyerekem, mire kibérelnék egy akkora lakást, ahol elfér 2 gyerek, annak olyan bérleti díja van, hogy kifizetni sem tudnánk, vagy 4-szerese a havi törlesztőnek.
2024. ápr. 28. 13:38
26/27 anonim válasza:
#25 Az átlag fiatal nem akar gyereket, a családalapítás nem trendi már. Mondjuk régen sem volt az, csak unalmukban csinálták az emberek.
2024. ápr. 28. 16:07
27/27 Katona Dius válasza:
30+osok vagyunk, pár éve vettük meg a házunkat. Hitellel terhelt, fizetjük még vagy 15 évig. De nem kell aggodnom, hogy mikor tesz ki a főbérlő, milyen hülyeséget talál ki már megint. Ha csinálok rajta valamit, akkor azt magamnak csinálom, nem másnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!