Pici faluban lakunk, árulom a házam.részletesebben a megjegyzésben tudom leírni,a rosszindulatú szomszéd elriasztotta őket.mit lehet tenni?
Én visszahívnám a vevőjelöltet, és dumálnék vele.
Illetve a szomszédodat is meginterjúztatnám....
Imádom a feszkót. :D
Nagyon egyszerű!
Én megkérdezném a vevőket mit mondott nekik.
A többi jelentkezőnek előre elmondanám, hogy a szomszéd keresztbe akar neked tenni.
De az a baj, hogy ez lehet még jobban elriasztja őket. Senki sem akar gonoszkodó szomszédot.
Vagy ne hagyd a vevőidet legközelebb egyedül! Ne tudjon nekik fecsegni
3 sajnos ez nem kivédhető.
ha elkisérem is az érdeklődőket, visszatérnek stikában tudakozni. ez bevett szokás. a probléma rákja továbbra is a gonoszság ami mérgezi az életemet és úgy tűnik mérgezi a jövőbeni terveimet is. oda nem mehetek h leordítsam a fejét mert végleg eláztatna engem gonosz nagypofájú idegent aki nem húzza meg magát. az emberi gonoszság határtalan
Ne azzal hívd fel a vevőjelölteket, hogy mit beszéltek az utcán a szomszéddal, hanem hogy tetszett-e a ház, gondolkodnak-e rajta.
Ha ennyire rá vagy görcsölve, hogy utálnak a szomszédok, bízz meg egy ingatlanost, aki intézi. Ne mondd azt, hogy kis falusi házat nem vállalnak fel, mert én is ingatlanostól vettem kis falusi házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!