Ez a szomszéd lehet a fosófanton?
Figyelt kérdés
Januárban költöztünk ide, és kb február közepe óta valaki 1-2 heti rendszerességgel az ajtóm elé kulázik. 4/4 emeleten lakom, és először azt hittem, hogy valaki csak azért mászik fel ide, hogy célzottam pont elém tegye a csomagot. Néhány napja felszereltem egy kis kamerát a lépcsőházba, másnap pedig valaki leszerelte, egy zacskóba tette és a kilincsemre akasztotta, téhát tudta, hogy az enyém. A következő napon egy szomszéd megállított, és azt mondta, hogyha mégegyszer felszerelem a kemerát akkor feljelent. Pont engem fenyegetnek feljelentéssel, mikor tulajdonképpen én vagyok a sértett...Szerintetek nem a kameraleszedő szomszéd lehet a fosófantom?2024. ápr. 11. 05:13
11/13 A kérdező kommentje:
#10 Szerintem nem kutyáé, vagy ha mégis. akkor egy bazinagy bernáthegyi, aki zöldséget eszik. Az első emeleten van valami apró öleb, de az tuti nem kábelezik ekkorát.
2024. ápr. 11. 10:20
12/13 anonim válasza:
Legfelső emelet? Nem csövik lógnak be a házba?
13/13 anonim válasza:
Kamerát nem szerelhetsz fel társasházban önkényesen, közgyűlési határozat kell hozzá (a lakóknak meg kell szavazni). A saját portádat figyelheted, de azt is csak úgy, hogy mást ne lásson. Esetleg rejtve, de az is rizikós, ha lebuksz, szép pernek nézhetsz elébe. A kitekintő kamera, amit fentebb ajánlottak, jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!