Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet az, hogy valaki...

Hogyan lehet az, hogy valaki meghal és hetekig nem veszi észre senki?

Figyelt kérdés

Van egy falu Magyarországon, ahol egy bácsi hetekkel ezelőtt hirtelen meghalt. Az állatainak egy része el pusztult, mert senki sem vette észre, így az állatok sem kaptak enni, inni.

Én ahol lakom faluban azt észre veszik, ha fát ültetek a kertbe...

A hulla szagot senki nem veszi észre?

Az állatok biztosan zajongtak egy idő után, a kutyája kóborolt a faluban. Hogy nem tűnik fel az ilyesmi egy olyan helyen ahol mindenki ismer mindenkit?

2024. ápr. 8. 10:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A hullaszagnak úgy tudom, hogy jellegzetes szaga van... tehát eltérő a beromlott húsétól vagy halott állatokétól...

De ebben a történetben nem csak egy probléma van...

Az illetőnek állatai vtak, azok biztosan adtak ki jellegzetes hangokat, gondolom egy idő nagy lehetett a zaj, próbálhattak kijutni, hangokat adhattak ki. Nyulak illetve galambok pusztultak el így... a galamb alapból zajos, a nyulak is... és vhogy ez falun senkinek nem tűnt fel...

2024. ápr. 10. 20:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem temetkezési vállalkozó vagy nem halottasházban dolgozik, az nem ismeri fel a jellegzetes hullaszagot, hogy miben más, mint a halott állat szaga.

Ez egyre gyakoribb jelenség lesz a magány terjedésével és az egyedül élés gyakoribbá válásával.

Amúgy nem mindig érezni egy hét után a rossz szagot. Én életem közel 50 éve alatt kétszer jártam úgy, hogy társasházban meghalt egy lakó, egy hétig feküdt holtan és nem vettem észre, a többi szomszéd se. Ha jól zárnak a nyílászárók és nincs kánikula, esetleg száraz a lakás és nem nagyon bomlik a test, nem feltűnő. Találtak már több éves hullákat is így, ott se volt rossz szag az első időszakban.

2024. ápr. 11. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!