Hogy lehet, hogy senki sem vette észre, hogy szétverték a teknőst?
Nem értem, hogyhogy nem látta senki, hogy mit csinál? Azt olvastam, a gondozója talált rá, de hogyhogy nem vette senki észre előtte? És hogyhogy nincs még meg a tettes? Legalábbis nem olvastam sehol, hogy megtalálták volna, pedig még a képe is kintvan.
Jártál mostanában a budapesti állatkertben? Tudod mekkora? Tudod hogy néz ki a kifutó? Esetleg ott voltál és láttad, hogy milyen körülményeket hagyott maga után a nő?
Egy félholt állatról beszélünk, nem mozgott a baleset után, és jó eséllyel a nő sem tette közszemlére a kifutó közepére, a gondozók pedig naponta 2x találkoznak az állatokkal, reggel-este, tehát logikus, hogy később vették észre.
Egyébként valaki már bejelentést tett, hogy felismerte a nőt.
Hihetetlen a sztori, nincs az állatkertbe olyan terület, ahol el tud bújni agyonverni a teknőst és senki sem látja... De ha lenne is.
A kifutótól egészen addig el kell szállítanija a teknőst, ami tilos, ezt biztosan látta volna valaki.
Úgyhogy itt valami fontos részlet nincs közölve...
Köszönöm a választ. Nem voltam még ott, a Szegediből indultam ki, itt azért hamarabb észrevették volna, legalábbis szerintem (persze feltéve, ha nem pont zárás előtt csinálta). Pont ezért kérdezem, mert nem ismerem a budapestit.
Remélem megtalálják.
#2.-es vagyok... Én viszont voltam ott, már sokszor és nem tudom elképzelni, hogy ez hogyan leehetséges.
Mindig, de tényleg mindig hatalmas tömeg van.
Nekünk bérletünk van, egy rakás beláthatatlan hely van, de nem ez a legdurvább, pl én màr láttam, hogy a sül tüskéit próbálják kisebbségiek kihúzni, benyúlkálnak az állatokhoz, dobálják őket, etetik gyorskajával, és halálra vakuzzák szerencsétleneket, a halakat szinte mindig, a kecskéket pedig hiába van kiírva, meg van bent egy önkéntes, emelgetik a lábuknál fogva..
Csoda, hogy élnek egyáltalán..
Nem a csajt kell okolni, a szüleit, akik ilyenné tették, az államot, hogy megengedi durva környezetben felnőni a gyerekeket..
Egy rakás ember állatok szintjén mozog érzelmileg.
Egyébként én felnőtt kiflancolt külföldieknél látom a legcsúnyább viselkedést, na meg tiniknél.
Két hete úgy felemelt az egyik a két lábánál fogva egy bébibarit zárás felé, rossz volt látni, nem érdekelte, hogy rászólt a vele lévő férfi a csajra, az leintette hogy megcsináljon pár szelfit.
Ezeket az embereket a szüleik tették tönkre és a környezet, ami
megengedő volt az állatkínzásukkal kapcsolatban éveken át..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!