Direkt irreálisan hangosra veszi a tévéjét az alsó szomszéd, mit lehet tenni?
Mondjuk megnevelni a gyerekeket, hogy ne zavarjanak másokat?
Megmondta, hogy zavarja, ezért felhangosítja a tv-t, hogy elnyomja a zavaró zajokat. Ennyi. Mért a bácsi lenne a hibás?
Alsó szomszédként írok - mondjuk rhadtul illene megnevelni a gyereket, meg levinni a parkba, nem engedni, hogy "rohangáljon".
A felettünk lévőé is "kicsit eleven", ergo naponta órákon át! rohangál, dübög, ugrál, aztán amikor elküldöm őt a kva anyj.ba, még neki áll feljebb.
Igaza van az alsó szomszédnak, és örüljön anyukád, hogy nem szólt már rég a közös képviselőnek - vagy a rendőröknek, mert ez nonszensz, hogy ő szpjon "csak heti néhányszor" a ti neveletlen kölykeitek miatt.
Mondjuk azért az valami, hogy szerinted szerencsétlen alsó szomszéd az agresszív.
Mondjuk, ha a te fejed felett urgálna valaki napi több órán át, lehet te is rágyújtanád a lakást úgy a 4. alkalommal.
Én türelmes és alapvetően csendes, nyugodt nő vagyok, de a felső szomszédot úgy küldöm el a halál f...ra, mikor a kölyke szombat délután ugrál, hogy két emelettel lejjebb hallják.
Tudod, van az a pont, amikor k...ra eleged lesz - és ez az a pont.
Meg tudom érteni a szomszédot. Alattunk egy szakajtó unoka felcseperedését várom, hogy végre halkan is tudjanak játszani.
És meg tudom érteni anyukádat is, mert idegölő tud lenni más Tv-jét, rádióját miegymását úgy hallani hogy érted is ami elhangzik, pedig egy (vagy több) fal, födém miegymás van köztetek.
És nem foglalnék állást a tekintetben, hogy kinek van igaza...bár ha igaz amit írsz, akkor az alsó szomszéd is csak védekezik, hogy ne hallja a sivalkodó dübögő aprónépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!