Szerintetek gáz 27 évesen nővérszállón lakni?
3 éve élünk együtt a párommal, de nem működik és már beszéltem vele róla, de nem igazán változtat. Elmennék nővérszállóra(ápoló vagyok), de mindig beszól, hogy "és mit csinálnál? inkább nővérszállón laknál?" de ilyen gusztustalan hanglejtéssel...
Sokkal jobban jövök ki mintha albérletben lennék... és lehet lakótárs nélkül is bérelni. Tehát olyan, mint egy albérlet, csak 2 szobának közös a fürdője és a konyhája. És van egy sáját 28 vagy 32nm "szoba". És nincs kauci, csak havi 100.000Ft-t kell fizetni rezsivel mindennel együtt.
Mégis gáznak érzem ha oda megyek...
A kevés igazi előnye annak, ha egészségügyes vagy!
Nehogy szégyelld!
Menj nyugodtan. Nálunk sok fiatal doki is ott kezdte. Volt aki elvált asszonyként, 30 felett lakott ott.
Inkább a függetlenség, mint egy javíthatatlan kapcsolat.
Sok sikert!
Anno a középsulimból (90-es évek eleje) volt egy tanárom, aki szintén tanár párjával lakott egy nővérszállón. "Amíg nincs más, elvagyunk itt." -mondták. Nemcsak egészségügyisek, hanem pedagógusok is laktak ott. Normál méretű szoba volt, berendezve, mosdóval, mondjuk a konyha és a zuhanyzók azok a folyosón, közösben. Onnan tudom, hogy jártam hozzájuk, korrepetálásra.
Szerintem sincs ebben semmi ciki. Lakni kell meg valahol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!