Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bűntudatom van mert át lett...

Bűntudatom van mert át lett kiabálva a szomszéd srácnak?

Figyelt kérdés

Kis faluban lakunk, a szomszédnak a háza mögött van egy kis raktár féleség és a gyermeke 16 éves. Ott tartott bulit a tegnapi nap, egész este szólt a zene de nem foglalkoztunk vele.

De ma is dolgozott a párom hajnal 4kor indult és délután 5re ért haza. Fáradt és pihenni szeretet volna. De fél 7kor arra lettünk figyelmesek hogy a szomszédból üvölt egy lány mintha ölnék vagy valami. Direkt vártunk pár percet hogy kiderüljön mi baja van, de kiderült hogy részegek mert kiabálnak és nevetgélnek.

Párom pedig a kerítésükhöz ment és átkiabált hogy szombat este miért kell üvölteni, szeretne pihenni.

Azóta olyan fura érzésem van, csak köszönőviszonyban vagyunk a szomszéddal. Ti mit tetettek volna?

márc. 23. 19:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sztm nem kell aggodnid, majd tanulnak belole, remelhetoleg.
márc. 25. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen, én már esti tíz utáni bulikázás miatt is rendőrt hívtam volna.

Értem, hogy fiatal, de nem kell tahóskodni.

márc. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!