Hozzátok is benéznek a járókelők az udvarotokba?
Figyelt kérdés
Újépítésű lakópark
Az összes ház ,udvar szinte ugyan olyan és azt vettem észre,hogy a járókelők,babakocsit tologató anyukák bámulnak befelé az udvarunkra. Láttam olyat is,aki minden nap amikor tologatja a gyerekét bebàmul.
Mit pásztázik vajon minden egyes nap valaki?
Vízszintes lécek vannak amúgy a kerítésoszlopok közt.
2024. márc. 19. 16:39
1/16 anonim válasza:
Tájekozodik, kutya ki akar e onnan ugrani unatkozo részeg csövi támad e a kapukihajtótól ... Tegyetek rá két réteg nadszövetet, ami beburkolt az nem érdekes .
2/16 anonim válasza:
Unatkoznak, nézelődnek. Te nyilván nem szoktál, csak a lábad elé bézelaz utcán, de az emberek többsége bámészkodik. Ha zavar, építtess 2,5 méteres betonfalat.
3/16 anonim válasza:
Igen, kipusztultak a tuják és most boldog-boldogtalan bebámul. Ha elől vagyok volt unatkozó falubeliek beszélgetni akartak.
5/16 anonim válasza:
Nálunk 2 méteres sövény van. Azt nem nézik. :P
6/16 anonim válasza:
Igen benéznek. Már megszoktam.
7/16 anonim válasza:
Van két szemem így sajnos kénytelen vagyok nézelődni, nem lehet mindenkinek lehajtott fejjel közlekedni az utcán.
8/16 anonim válasza:
Próbálnák csak meg, egyből ki is mennék pofozkodni.
9/16 anonim válasza:
Igen, de ezzel mi a gond? Ha nem tesz az ember illegális dolgot, akkor nincs miért parázni.
10/16 anonim válasza:
#5 Hidd el, nézik a sövényt, hogy milyen szép.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!