Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy tavasszal, 17 fokban, verőfényes napsütésben a felettem két emelettel(!) lakó család két fiúgyermeke inkább dörömböl/ugrándozik/ordibál/görget valami szart a lakásban órák óta, mintsem kint a szabadban tenné ezt?

Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 16:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Hogy hallod két!! emelettel felettedről? Panelban lakok, de nem tudom elképzelni.
2024. márc. 15. 22:17
 22/31 A kérdező kommentje:
Pont ez a problémám nekem is, hogy milyen lehet eggyel alattuk, ha két emelettel lejjebb ilyen durva. Ha nem tudod elképzelni, bizonyára nem tapasztaltál ilyet, és baromira szerencsés vagy.
2024. márc. 15. 22:44
 23/31 anonim ***** válasza:
24%

Alapvetés a kulturáltság.

De vannak, akik nem azok.

2024. márc. 16. 05:24
 24/31 anonim ***** válasza:
34%
Én is panelben lakom. Soha nem hallom a szomszédokat. Jó, ha valahol kopácsolnak, azt nyilván hallom, de sosem értettem ezeket a sztorikat, mert én még a közvetlen szomszédomat sem hallom.
2024. márc. 16. 09:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mellettünk lakó vagy? :D Azért nem, mert ők nem magyarok, de dettó.

A felettünk lakó hülye család degenerált kölykei álló nap! ugrálnak, és hiába szóltam már nekik, nagy ívben...

Piszok idegesítő, főleg, amikor este 7-től 9-ig azt hallgatom hogy rohannak és dübögnek.

Mit tudsz tenni? Kb semmit, ez a büdös nagy igazság.

2024. márc. 17. 17:07
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindig arra inteni a gyereket a saját lakásban hogy üljön és meg se mozduljon. A gyerek, gyerekek zaja ezzel járó. Én pl rájuk szólok ha több a soknál, és este 9 után nincs rajongás. Egyrészt nevelés kérdése ez is
2024. márc. 19. 22:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Rajongás helyett zajongás
2024. márc. 19. 22:23
 28/31 A kérdező kommentje:
26: nem tudom. Itt vagy a gyerekek randalíroznak, vagy vinnyogva dugnak a szomszédban. Szeretek panelházban lakni (nem).
2024. márc. 20. 18:12
 29/31 anonim ***** válasza:
🤣 akkor sosem unatkozol. Legalább van élet a házban. Jobb mintha morcos öregasszony vagy öregember lakna alattaf feletted melletted. Még azt is meghallaná ha fingsz egy egészségeset, még az is zavarná. Nincs rosszabb szerintem egy befásult idős embernél.
2024. márc. 22. 23:26
 30/31 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább én vagyok 30 évesen az a morcos öregasszony.

Zajlik a tavaszi szünet, szerinted?

2024. ápr. 2. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!