Szerintetek miért van az, hogy tavasszal, 17 fokban, verőfényes napsütésben a felettem két emelettel(!) lakó család két fiúgyermeke inkább dörömböl/ugrándozik/ordibál/görget valami szart a lakásban órák óta, mintsem kint a szabadban tenné ezt?
Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 16:49
21/31 anonim válasza:
Hogy hallod két!! emelettel felettedről? Panelban lakok, de nem tudom elképzelni.
22/31 A kérdező kommentje:
Pont ez a problémám nekem is, hogy milyen lehet eggyel alattuk, ha két emelettel lejjebb ilyen durva. Ha nem tudod elképzelni, bizonyára nem tapasztaltál ilyet, és baromira szerencsés vagy.
2024. márc. 15. 22:44
23/31 anonim válasza:
Alapvetés a kulturáltság.
De vannak, akik nem azok.
24/31 anonim válasza:
Én is panelben lakom. Soha nem hallom a szomszédokat. Jó, ha valahol kopácsolnak, azt nyilván hallom, de sosem értettem ezeket a sztorikat, mert én még a közvetlen szomszédomat sem hallom.
25/31 anonim válasza:
Nem a mellettünk lakó vagy? :D Azért nem, mert ők nem magyarok, de dettó.
A felettünk lakó hülye család degenerált kölykei álló nap! ugrálnak, és hiába szóltam már nekik, nagy ívben...
Piszok idegesítő, főleg, amikor este 7-től 9-ig azt hallgatom hogy rohannak és dübögnek.
Mit tudsz tenni? Kb semmit, ez a büdös nagy igazság.
26/31 anonim válasza:
Nem lehet mindig arra inteni a gyereket a saját lakásban hogy üljön és meg se mozduljon. A gyerek, gyerekek zaja ezzel járó. Én pl rájuk szólok ha több a soknál, és este 9 után nincs rajongás. Egyrészt nevelés kérdése ez is
28/31 A kérdező kommentje:
26: nem tudom. Itt vagy a gyerekek randalíroznak, vagy vinnyogva dugnak a szomszédban. Szeretek panelházban lakni (nem).
2024. márc. 20. 18:12
29/31 anonim válasza:
🤣 akkor sosem unatkozol. Legalább van élet a házban. Jobb mintha morcos öregasszony vagy öregember lakna alattaf feletted melletted. Még azt is meghallaná ha fingsz egy egészségeset, még az is zavarná. Nincs rosszabb szerintem egy befásult idős embernél.
30/31 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább én vagyok 30 évesen az a morcos öregasszony.
Zajlik a tavaszi szünet, szerinted?
2024. ápr. 2. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!