Szerintetek miért van az, hogy tavasszal, 17 fokban, verőfényes napsütésben a felettem két emelettel(!) lakó család két fiúgyermeke inkább dörömböl/ugrándozik/ordibál/görget valami szart a lakásban órák óta, mintsem kint a szabadban tenné ezt?
Mert nem az a világ van hogy lemehetnek a gyerekek egyedul játszótérre.
A szulőknek meg semmi kedve egész nap azért tekeregji az utcán vagy bárhol hogy a gyerekek élhessék a gyerekkort.
Igen, bizonyára, de a szülők rávezethetik a gyerekeiket arra, hogy ismétlem: jó dolog empatikusnak, embertársainkra is tekintettel lenni - célszerű az ilyen attitűd egy jól működő társadalomban... Nem?
16: Gondolom neked vannak gyerekeid. Ez nagyszerű, a saját döntésed. Nekem viszont még nincsenek gyerekeim, ez pedig az én döntésem, ennélfogva az otthonom elvileg nem játszótér, és egyszerűen annyit szeretnék, hogy a házirendben is leírtak szerint élhessek az otthonomban.
Abban egyetértek kérdező,hogy megnevelhetnék. Nálunk a 2 éves is értette már,hogy bent nincs labdázás,üvöltözés,stb. Ha sírt hajnalba,beteg volt,én szégyelltem néha magam,hogy a szomszéd valószínű hallja vagy nem pihen. Ennek ellenére többen megjegyezték akkoriban,hogy mennyire nyugodt lehet,ha nem hallják,pedig nem volt az. Arra tippelek vastagok voltak a falak ott. :D
Viszont panelről beszélünk. Mindig vannak zajok. Konkrétan valahol a szomszéd beszélgetését,nevetését is simán áthallani,valahol azt is hogy lehúzzák a wct. Engem végtelenül zavartak a bulizó erkélyen hányó szomszédaink,de nem szóltam soha. Tömblakás,ez van. Fel a fülest,sajnos ilyen ez. De nem ismerünk,nem lehet tudni,hogy olyan vagy e,mint az én barátnőm,aki rendszeresen panaszkodik a felső szomszédra. Minden hajnalba dübörgésre kel és hogy napközben is megállás nélkül nyomják. 1x felment,akkor ért haza a szomszéd,aki nem értette miről beszél,mert dolgozott,otthon se volt. Ő akkor is hallja,nos megfordultam náluk többször. Akkor is mondta,hogy most is hallja és idegesítőek. Füleltem és semmit se hallottam..komolyan semmit. Tehát azért van ilyen is. Nem lehet tudni te is ez vagy e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!