Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az normális, hogy halljuk...

Az normális, hogy halljuk azt, hogy mikor pisil a szomszéd, és húzza le a WC-t? Hogy lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy időben rendszeresen nem tudtam elaludni a szomszédtól, mert este 11-kor engedte a vizet, és olyan volt, mintha a kádjába dugtam volna a fejem. Sajnos ilyen szar a házatok.
2024. márc. 11. 09:52
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
10-es, azért a tanya és e közt van néhány átmenet. Persze, csak ha van róla némi fogalmad.
2024. márc. 11. 10:48
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Költözz falura.
2024. márc. 11. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
13# Az se jó, ott meg az állandó fűnyírás, kutyaugatás, meg kecske mekegés van...
2024. márc. 11. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Rakjál be giccses szárnyas angyalkás éneklős giccs szobrot a wcbe, ami szentlélek nótákat játszik elemes beépített minihangszóróról jó hangosan, amint belépsz a retyóra. Az majd megvéd a gonosz zajoktól ürítés közben is :D

Egyébként emberek millióinak sikerül ezt elviselnie, csak ebben az országban is. Szóval nyugi, valahogy majd kibirod te is.

2024. márc. 11. 11:35
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg valóban használható, logikus választ meg senki sem írt: füldugó...
2024. márc. 11. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, panelban normális.

Az, mikor a szomszéd kislány hegedülni tanult, meg mikor autista kisfiú felettünk félóránként üvöltött, meg mikor beköltöztem úgy, hogy egy gyerek volt, de mikor kiköltöztem, már három mellettünk, és szinkronban vonyítottak, na az zavaró volt.

Az, hogy valaki elvégzi a szükségeset, az nem az. Ha nem tudsz aludni attól, hogy a szomszéd lehúzza, vagy a budin ülve hallod, hogy más is jár hugyozni és ennyire zavar, akkor neked kell felkeresned az orvosod.

2024. márc. 11. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Úristen évekig hallgattam a húgyozását a szomszédnak én is panelban.

A hálószobában is lehetett hallani. Szerencsére sikerült elköltözni. :)

Szar a ház amiben laktok. Kiloptak/sporóltak kb. mindent az építésnél. Próbáld meg a strangnál szigetelni, hátha javul valamit a helyzet.

2024. márc. 14. 17:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, költözz tanyára, barlangba, vagy az erdő szélére.
2024. márc. 14. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért van átmenet. Gangos házban pl. sosem hallottam a szomszédot pössenteni, kádat tölteni meg tüsszenteni a budiban.
2024. márc. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!