Melyik budapesti kerületet tartjátok összeségében a legrondábbnak?
Nincs megemlítve: VII. kerület.
A belső részei is ocsmányak, a sok kutyagumi, meg vizeletnyom az utcákon. Kijjebb a Keleti pu. környékén is van egy nagyon ocsmány része.
A második helyen egyébként nálam a X. ker. (Kőbánya) van.
IX.
Bár a József Attila telep önmagában szép, de pont azért nem is illeszkedik bele a IX. kerület képébe és az egész kerület össze-vissza képet alkot egymástól elhatárolt különálló részekkel. Főleg a gettós gyárterületek rondák. Egyébként csepeli vagyok, szeretem Csepelt, és még PE egyes részeit is szeretem.
35/F
Konkrétan a belváros ugyan úgy néz ki, mint párizs vagy prága, a különbség csak az, hogy itthon nagyon apránként újulnak meg a régi szép épületek és itt kevesebb erőforrás van takarítani, így a nagyon forgalmas helyek vagy amerre sok csöves van az koszos tud lenni.
Nem értem miért megy itthon ez a lehúzás, mármint akinek New York jön be, azt megértem, de aki szerint Budapest belvárosa csúnya, az akkor ne tátott szájjal járkáljon párizsba vagy prágába, mert ugyan olyan stílusú épületeink vannak….
Nyílván kocsiból meg tömegközlekedésen ülve nem fognak a szép épületek látszani, de ha turistáskodva sétál az ember, akkor nehéz nem minden utcár szépnek találni a belvárosba, mikor teljesen ugyan az a stílus, mint ami párizsban vagy prágában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!