Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A fölöttünk lakó férfi folyama...

A fölöttünk lakó férfi folyamatosan veri a barátnőjét, és ezt hallja egész nap a 4 éves fiam. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Először azt hittem a lánya, de kiderült hogy a „párja". Folyamatosan bántsa, van úgy hogy hallom ahogy a földre esik szegény, és a gyerek is fél.

Már anyámhoz szoktam át vinni a fiam hogy tudjon pihenni, (egyedül nevelem a volt feleségem itt hagyott minket). Rendőrt is hívtam már és a nő le tagadott mindent, és ahogy elmentek a rendőrök azért verte meg szerencsétlent hogy ki hívtam a rendőrséget, azóta nem hivok rendőrt. A lányt csak egyszer láttam amikor ide költöztek a lakásból se jön ki vagy legalábbis én nem látom/hallom. Nem akarom hogy a fiam úgy nőjön fel hogy ezt hallja.

márc. 5. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Jogodban áll szólni az illetékes hatóságoknak, hogy neked tudomásod van ilye helyzetről.
márc. 5. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Szegény nő... Ez a tipikus társadalom, aki csak meghúzza magát...
márc. 5. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez már egyszer volt, akkor is három oldalon keresztül problémáztál, te nem szólsz. Te nem mész fel, stb.
márc. 5. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Én elkapnám a fickót a lépcsőházban és finoman a tudtára adnám, ha mégegy hangos szót hallok ,az 8 napon túl gyógyuló lesz.
márc. 5. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen "férfi" csak a "saját nyelvén" ért: három-négy markos gyerek elkapja egy óvatlan pillanatban és félholtra vert állapotában belepakolja egy kukába - miközben tudatják vele, hogy nem szép dolog a nő verés!
márc. 5. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Ne a gyereket sajnáld, hanem a nőt. És menj segíts neki!!!!
márc. 6. 14:29
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Neked is kéne pár állas, ha azt hiszed van jogos más dolgába belepofázni.
máj. 13. 17:15
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
felmesz a nohoz mikor egyedül van es te is adsz neki
júl. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!