Milyen büntetésre számíthat a szomszéd?
Hónapok óta dobálja át hozzánk a piás üvegeit. Már 2 alkalmat sikerült rögzíteni kamerával.
Ezen túl vannak még olyan dolgai, amiről nincs felvétel (autó rongálás, növényirtás), csak a szabálytalan és veszélyes kéményéről, aminek a füstje mindig beteríti az udvarunkat.
Próbáltam vele jó viszonyt kialakítani, de az első perctől kezdve gyűlölnek minket, ahogy bemutatkoztunk nekik. Évek óta megkeserítik az életünket különböző stiklikkel. Mi csak nyugodtan szeretnénk egymás mellett élni, de nem érdekli őket az ilyesmi.
A mi szomszéd öregasszonyunk is majdnem ilyen .. engem azért utál mert nem mutatkoztam be neki...de azért az akkori párommal mindig lenyíratta magánál is a füvet 500 ftért ... De bezzeg ha nekem a kutyám véletlen kiszalad már egyből állatvédőt hív stb de az nem baj hogy ő fel locsolja a falamat, mert oda ülteti a virágot aztán az kidől így saját pénzemen falazzam vissza.
Dögöljön meg az ilyen.
" és nem lenne sportszerű."
Az sem sportszerű hogy átdobálja a szemetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!