Akik az erdőben, erdő mellett, ritkán lakott, gyér közvilágítású helyen laknak, azok nem félnek éjszaka?
Mindenkinek szeretném bejelenteni, hogy tegnap hat órán át sétáltam az erdőben a sötétben a sártengerben (balf.sz vagyok és nagyon eltévedtem túrázás közben), és
1) egy emberrel se találkoztam
2) egy őzzel találkoztam, aki elszaladt, mikor ráléptem az avarra
3) nálam volt elemlámpa, de egy ponton eszembe jutott ez a kérdés (korábban már válaszoltam rá), de basszus, ha én nem látok, akkor engem az esetleges támadóm hogy látna?
4) legnagyobb problémám az volt, hogy belesüllyedtem a sárba, elcsúsztam a sáron, és végül olyan saras voltam hogy nem akartak a HÉV-re felengedni, és a bejárati ajtóban le kellett vetnem a ruháimat, majd egy órán át mosni az agyagos sarat a hajamból.
Senkinek nem ajánlom, nagyon hülye ötlet volt, valószínűleg jövő héten újra megcsinálom, de a lényeg... Nem fog vaddisznócsorda, svájci farkas (azt úgy is kilőtték), meg Magyarországon nem honos barnamedve neked támadni, ha kimész este a saját birtokodra. Ezek amúgy is olyan állatok, hogy a kocsid elé kiszaladnak, a fényszóródba bámulva halnak meg, de ha egy ágra rálépsz az erdőben, ami az ő otthonuk, futva menekülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!