Őrült szomszédok miatt kialvatlanság, mit tudok reálisan tenni?
Mellettünk lakik egy suttyó, proli család, agresszívak, üvöltetik a tv-t, hajnalban üvöltöznek.
Ma is felriadtam miattuk 4kor, és nem tudok már visszaaludni. Füldugót használok, ami nem egészséges gondolom évek óta, de éjszaka kiesik a fülemből ( vagy lehet álmomban kiszedem valahogy, mert fáj már a fülem tőlük egy idő után).
Ami működik, hogy beveszek egy altatót, de ez sem valami túl egészséges, pláne nem hajnal 3-5 között, egész nap zombi vagyok utána, meg nem is akarok függő lenne.
Beszélni nem lehet velük, agresszívak, buták.
Rendőrt kihívták már más szomszédok rájuk párszor, csak kiröhögték a rendőröket.
Csak a költözés az egyetlen kiút?
Nincs olyan helyiség a lakásodban, aminek nincs közös fala a szomszéddal?
Mert akkor én a helyedben abban a helyiségben aludnék.
3, ott a szüleim alszanak, 2 szobás lakás.
Azt fogom most kipróbálni, hogy estére benyomok valami alvós - relaxálós zenét a telefonomra, menjen egész éjjel, hátha az elnyomja valamennyire a hajnali üvöltözést, és nem riadok fel rá.
Leszigetelni nincs értelme a falat nagyon, mert a panel vezeti a zajt, + kisebb lenne a szobám és rengeteg pénz.
Itt is lakik egy mélynyomós majom. Hiába kértem csendre.
Ohropax viaszos füldugó elég jó meg fehér zaj készülékem is van.
Ohropax viaszos füldugóra még egy szavazat,amikor panelban laktam csak ezzel tudtam aludni. De én nem 1-1 darabot használtam ,hanem 1dbot megfelezve a füleimbe és így jobban passzolt és semmi zajt nem hallottam.
Amúgy rendőrség,ha már többedik alkalommal lett kihívva,akkor büntetnek. Minden egyes alkalommal hívják ki a szüleid,mert egy tàrsashàzban nem lehet így viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!