Mit írjak neki,hogyan keressem fel?
1 éve költöztem Pestre
Próbáltam barátnő kereső csoportban ismerkedni pár pestivel,de nem nagyon jött össze
Kerületi csoportba is írtam ott is teljes kudarc volt
Ismerőseim között egy általános iskolás osztálytársamnál láttam,hogy Budapesten él.
Konkrétan általános óta egy szót nem beszéltünk
Konkrétan egyikünk se írt sose egymásnak szülinapra..
Szerintetek mivel és hogyan kéne ráírni
Szia xy láttam,hogy te is pesti vagy van kedved beszélgetni és egyszer összefutni ezt annyira bénának és gáznak érzem
Másik variáció,hogy :
Várjam meg a szülinapját
írjak neki privátban és próbáljam csak úgy beszélgetni vele?
3 opció jelenleg nem jutott eszembe
Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok.
Sztoriból annyi kimaradt,hogy én nő vagyok ő ffi.(28)
Nem nem úgy akarok vele ismerkedni..
Arra is gondoltam még hogy elküldök neki "véletlenül" egy eseményt ami Pesten lesz
Csak úgy utána random rá irok
Én maradnék valamiért az első opcionál
Szia
Épp láttam,hogy megosztottál egy bejegyzést a Faceboon
Megnéztem és láttam az idővonaladnál,hogy itt vagy Te is Pesten.
Képzeld én is Pestre költöztem nemrég
Mi van veled mostában?
Konkrétan miért szeretnéd felkeresni, ha eddig semmi sem volt? Ha most egy indító szöveget alkalmazol az oké: de mi lenne a folytatása, a célja.
Én nem érzem azt, hogy konkrét célod lenne ezzel a felkereséssel, és az általános "Hogy vagy? Hogy telt a hétvégéd? Mi történt veled az elmúlt években?" sablonkérdések után kifutna a témaköreitek...
Felkeresni mert ő is pesti és könnyebb olyannal beszélgetni akit régebb óta ismersz csak valahogy megszakadt.
Csak szimplán Beszélgetni jóba lenni a másikkal
Max néha találkozni
Szerintem jó, ha valamilyen bejegyzésével kapcsolatosan reagálsz privátban és mondod neki: "képzeld, én is Pestre költöztem" -> aztán meglátod, nyitott -e kommunikációra, hogyan reagál.
Nézd meg milyen helyekre szokott járni, milyen zenekarokat kedvel (ha Fb profilból kiderül ez) stb, mehetnétek -e közösen valamilyen helyre, ha érdeklődés egyforma.
#6 hát ez az ötlet kilöve pedig jó lenne
Szinte semmit nem oszt meg magáról
Semmit nem likolt be
Értem, az jutott még eszembe, hogy - remélhetőleg - vannak ilyen "Pestre költöztem" jellegű csoportok Fb-n, na ott nagyon érdemes lenne körülnézni és kérdezni, barátokat is hátha találnál.
Próbálj ilyen csoportot keresni.
Ha nem találsz, akkor adott kerületi csoport, ahova költöztél is jó lehet, vagy bármilyen jelenlegi vagy kipróbálható hobbi kapcsán is kereshetsz.
Művelődési ház ha van a környéken, nézz ki programokat, menj el, sose tudhatod kivel ismerkedsz meg.
Elnézést, kérdésben a figyelmemet elkerülte hogy próbálkoztál már csoportokban.
Esetleg kerületi helyi újság vagy honlap megnézése, ahol írhatnak rendezvényekről is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!