Mit tennétek a helyemben, hogy ne legyen annyira kínos?
Ide költöztem a barátnőmhöz és Ő a tesójaval lakik, nem messze dolgozom, de nagyon korán kell ébrednem körülbelül vele mármint a testvérével együtt, Ő is indul dolgozni, készül miegymás...és számomra ez olyan kínos...
Nem tudok így értelmesen elkészülni...smink miegymás, nem érzem magam komfortosan..vagy na értitek, hogy értem.vagyis remélem..
Nem vagyunk rosszban,de különösen jóban sem..olyan semleges csak úgy nem állunk neki beszélgetni vagy ilyesmi...
Mit tehetnék, hogy kevésbé legyen kínos? Volt valaki már hasonló helyzetben? Csak fogjam meg és készüljek szó nélkül? Én gondolom túl igaz?
Nem most költöztem már ide, csak most kezdtem el dolgozni egy új helyen, ezért sosem kellett vele reggel találkoznom,mert nem kellett ilyen korán kelnem...
És még nem voltam ilyen helyzetben.
Igen még csak családtagokkal laktam együtt a két tesómmal és anyukámmal, megnyugtató ezt olvasni, tehát ha jól értem,az a legjobb,ha lazán fogom és készülök ahogy jól esik...aztán majd csak hozzá szokok? Biztos hozzá lehet ehhez?
Köszönöm a segítséget ❤️
Utolsó, nem szeretnék elköltözni ez az opció nem áll fent☺️
Nem...azt érzem kínosnak, hogy én ott készülök miközben Ő is készül na értitek, nem akarok útban lenni, zavarni , feltartani stb...
A legtöbb dolgot amit lehet a szobában intézném el..hogy minél kevesebb "találkozási pont legyen.."
Nem alkalmazkodtak hozzám a szüleim se senki... jóformán Ők nem keltek akkor mikor én így nyugisan egyedül készültem reggelente...
Ezzel jár az együttélés, de ne reagáld túl, mert nem érdemes.
Akkor lenne ciki, hogyha mondjuk egy órán keresztül peperésznél a fürdőben, vagy ilyesmi.
Ez így egy sima normális reggeli rutin, semmi gond.
Megértelek, mert én pl jobb szeretek "egyedül" készülni. A saját tempómban, enyém a mosdó és sorolhatnám, de amikor pl a barátommal együtt ébredünk, akkor alkalmazkodok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!