Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hány ingatlant néztetek meg...

Hány ingatlant néztetek meg mire sikerült megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 12:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es megkérdezhetem hogyan akartak átverni? Csak hogy tanuljunk az esetedből és résen lehessünk mi is
2024. febr. 14. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Elöszőr is azt hazudta a tulajdonos és az ingatlanos is, hogy van tároló a lakáshoz. Még közös sem volt természetesen. Plusz a villanyvezetékek ki lettek cserélve. Holott csak a biztosíték tábla volt. Ugyanaz a 40-50 éves kókány aluminium kábelek maradtak. A beázott plafon természetesen szépen újrafestve. Szerencsére egy nagyon korrekt közös képviselő beszámolt a sorozatok beázásokról. A lakók nem szerették fizetni a költségeket. Célbefizetésről hallani sem akarnak. Egy villanyszerelőt vittem még mielőtt aláírtam volna bármit is szerencsére. Még én voltam a szemét a végén... Ja szar alak vagyok, mert nem vettek hülyére. :)
2024. febr. 14. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:

"Ja szar alak vagyok, mert nem vettek hülyére"

Gyanítom, nem azért neveztek szar alaknak :).

2024. febr. 14. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyelj az én lelkiismeretem tiszta. :)

Ők nem voltak korrektek.

2024. febr. 14. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ők nem voltak korrektek."

Nem vitatom.

2024. febr. 14. 15:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad, nagyon hasznos volt!
2024. febr. 14. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi 3-at néztünk meg és a 4.et vettük meg. Csomó volt H mire oda értünk H megnézzük vagy felhívjuk őket addigra eladták... Pedig ez Budapest volt.
2024. febr. 15. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még klasszikus értelemben vett ingatlanvásárlásom, ezt a helyet, ahol most vagyok, az illetékek elkerülése végett, egy panellakás árából vette a családom 18 éves koromban amikor még álmodni se mertem volna róla, hogy egy napon, bő másfél évtizeddel később, ezt a helyet én üzemeltethetém... én konkrétan 1 db megnézett helyre emlékszem előtte, ami egy híres költő 100 évvel ezelőtti egyik lakhelye volt. Teljesen korhű állapotokkal, terigetés a folyosón, udvari budi, dohos, penészes földszinti lakások, gyereksírás... utána jött ez :) De az is lehet, hogy emez már megvolt, csak én ragaszkodtam hozzá, hogy nézzünk már meg ezt-azt, ha már olyasmiba akarják önteni a pénzt aminek én leszek elvileg a haszonélvezője.

Hozzáteszem, ezzel a mostanival is inkább munkám volt eddig, mint örömöm.

2024. febr. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!