Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire veszélyes este egy...

Mennyire veszélyes este egy nőnek a 8. és 7. kerület?

Figyelt kérdés
Diák vagyok és csak ezen a környéken tudtam magánkolit találni aztán szinte csak esti műszakban tudnék dolgozni ebben a félévben. Nyilván hall az ember pletykákat, de mennyire igaz, hogy veszélyes környék?

2024. febr. 7. 14:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Corvin negyed
2024. febr. 8. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem annyira gáz, arra van a grund is, sokan jarkalnak arra kesőn us. A 10 emeletesekben sztem a lakóközösség még a régi szóval minél beljebb mész sztem annál gázabb.
2024. febr. 8. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Este 9-10 után már ne nagyon mászkálj sehol szerintem.
2024. febr. 8. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 10.
2024. febr. 8. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A Corvin most már egész jó, rehabilitált, a 7. ker meg a bulinegyed éjjel-nappal nagy forgalommal, rengeteg külföldivel, egyetemistával (és ennek minden előnyével, hátrányával). Semmi extrán veszélyes nincs bennük este sem, pláne utóbbiban, mondjuk nyilván részeg bulizókból nincs hiány.

Ha mondjuk az Orczy-ra, Magdolnára akarnál költözni, az más. Nem, ott sem késelnek halálra naponta fehér embereket, de undorító az általános lakóközösség jó része, primitív, beszólogatós, egymással ordítozós cigányok, drogosok, sok épület nincs még felújítva, az utcákon meg sokkal több a szemét, mint máshol. Azért ha nem mennek neked, akkor sem kellemes ezeket látni, hallani a mindennapokban.

2024. febr. 16. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Évekig jártam haza este a 8ban edzésről. Orczy tér, Magdolna negyed, Népszínház utca…

Persze volt, h beszólnak, kéregetnek, próbálnak felszedni, de ennél nagyobb bajom sosem volt. Akkor voltam gimis, 16-20 éves. (5 éves kepzes)

2024. febr. 16. 16:36
 17/19 NPeti11 válasza:
sok lett a kéregető, szeretnek beszólogatni, igazábol rájuk se kell hederiteni tovább kel menni, nem kell szemkontaktust felvenni.
okt. 8. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:
A corvin pláza közönsége az utóbbi időben nagyon megváltozott. Fél közel-kelet ott lebzsel.
okt. 8. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem a multor a korvin mellett szopott le egy kis kva
okt. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!