Fiatalok (18-30 év közöttiek) ti is reményvesztettek vagytok?
Figyelt kérdés
Lakás vásárlást illetően? Én 25 éves vagyok Németországba dolgozom már 4 éve keményen... És eddig 7 milliót forintnyi eurót tudtam félretenni,ami valljuk be kevés egy lakás vásárlására... Mint itt, mint otthon ,van egy alacsony fenntartású autóm ami kezd kezd rozsdásodni, milliméter helyen, a fizetésem 1550 euró ebből 300 a szoba, egy újabb autó még részletre is sok. Ha azt fizetném nem tudnák gyűjteni. Ti hogy oldjátok meg? Vagy inkább már feladtátok?jan. 27. 15:20
11/16 anonim válasza:
Mondj le akkor az oroksegrol ha ennyire nem fontos a sajat haz 🤡
13/16 anonim válasza:
En is nemetordzagban elek, csak mar 10 eve es ebben a honapban 50 eurot sikerult felre rakni ugy hogy ne koltsek belole.. a fizetesem 1000/1100 korul mozog. Autom nincs,csak 1 biciklim volt de azt el lopták mielott zarat vettem volna ra, panelban elek. Szoval te igy 25 evesen eleg jol allsz (hozzam kepest xd) de fel a fejjel
14/16 anonim válasza:
Én nem értem, hogy ilyen fizetésekért miért éri meg kint élni.
15/16 anonim válasza:
En anno a szuleimmel jottem ki mikor meg csak 10 voltam, szoval beleszolasom nem volt. 13as voltam
16/16 anonim válasza:
Én a helyedben tanulnék még valamit, ha ennyire a fizetés a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!